8 knjig za zaposlene mamice, ki to poletje potrebujejo nekaj časa zase

Otroci so seveda največje veselje in trenutki, ki jih preživimo z njimi, so zlata vredni. Vendar pa vsaka mamica dojenčka ali malčka ve, da tu in tam nujno (in to zares nujno!) potrebuje nekaj časa sama zase. V spodnjem članki si lahko ogledate seznam 8 knjig za zaposlene mamice, ki to poletje potrebujejo nekaj časa zase. Držimo pesti, da vam bo uspelo prebrati vsaj kakšno.

Tu je seznam 8 knjig za zaposlene mamice, ki to poletje potrebujejo nekaj časa zase.

The Dependents (Katharine Dion)

The Dependents
The Dependents

Ko Genu umre žena Maida, se ta zakoplje globoko v spomine na srečne dni. Vendar pa kmalu pride na obisk njegova hči Dary in Gene se zave, da njegovo življenje morda ni čisto takšno, kot si domišlja.

The Pisces (Melissa Broder)

The Pisces
The Pisces

Ljubezen, poželenje in morski mož (ja prav ste prebrali). Kaj bi v tej poletni romanci sploh lahko šlo narobe? To poletno branje vas ne bo spustilo iz svojega primeža.

Motherhood (Sheila Heti)

Motherhood
Motherhood

Ne skrbite, to ni knjiga »kako biti dobra mama«. Zgodba te bo popeljala na zelo znano potovanje, kaj pomeni biti ženska in mama – le da bo tokrat predstavljena iz malo drugačne perspektive.

Veliki Gatsby (F. Scott Fitzgerald)

Veliki Gatsby
Veliki Gatsby

Če si že prebrala to večno klasiko, jo letošnje poletje lahko podoživiš. Nič ni lepšega kot potop v Gatsbyjev čudoviti svet pompoznih zabav in lepih žensk.

The Good Son (You-Jeong Jeong)

The Good Son
The Good Son

Knjiga je za mamice (predvsem mamice fantkov) lahko nekoliko strašljiva. Če se jo odločiš prebrati, je nikar ne vzemi preveč resno. Napet triler govori o skrivnostnem umoru mame, ki je imela s svojim sinom zelo zapleten odnos.

Male ženske (Louisa May Alcott)

Male ženske
Male ženske

Večna klasika, ki vas bo pogrela bolj kot vroče poletno sonce. Preživi poletje v družbi Jo, Meg, Beth in Amy. Za vsak slučaj pa s sabo vzemi tudi kakšen robček – knjiga je namreč hudo ganljiva.

The Female Persuasion (Meg Wolitzer)

The Female Persuasion
The Female Persuasion

Zgodba o sramežljivemu študentu, ki se mu spremeni življenje, ko sreča starejšo žensko. Odlična pripoved o ljubezni, moči in vseh dobri in slabih človeških nagonih.

Meghan (Andrew Morton)

Meghan
Meghan

Kraljevsko poroko smo dočakali. Zdaj pa se lahko poglobimo v proučevanje nove kneginje Sussexa. Vse, kar je o Meghan znanega, lahko preberete v tej biografiji.
PREBERITE ŠE: Top 10: najboljše knjige za na plažo to poletje

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Skandinavske življenjske filozofije za dolgo, srečno in smiselno življenje