fbpx

9 nepogrešljivih znakov, da imaš zelo močno osebnost: to ti vsak zavida!

Ti nisi oseba, ki bi bila pripravljena za tisto “malo pozornosti” narediti vse! Zato si zelo previdna, koga spuščaš v svoje življenje in ne maraš hiteti v nepremišljene odločitve.

Teh 9 lastnosti kaže, da imaš res močno osebnost, ki je negotovost drugih ne more zlomiti!

Si odkritosrčen

Odkritosrčnost je vedno redkejša lastnost. Globoke osebnosti so včasih prav boleče in brezkompromisno neposredne in odkrite. In to prisotnim pogosto ni všeč.

Si radovedna oseba

Večplastne osebnosti so po navadi zelo radovedne. Brez zadržkov postavijo cel kup vprašanj ter se držijo pravila, da so lahko le odgovori neumni.

Si čustven

Globoka osebnost je nujno v stiku s svojimi čustvi. Do svojih bližnjih nisi hladen in se jih ne izogibaš, temveč jim rad pokažeš, kako se počutiš in zakaj.

Si radovedna oseba.
Si radovedna oseba.

Tvoje ambicije so močne

Drugi se pogosto bojijo ljudi, ki imajo jasno začrtane cilje in močne ambicije. Roko na srce, to je precej strašljivo – še posebej za posameznike, ki so nekoliko izgubljeni.

Ne bojiš se intime

V svojih odnosih z bližnjimi se ne bojiš pokazati svoje ranljive plati. Znaš izražati čustva in biti intimen.

Iščeš globoke odnose

Danes postajajo odnosi vedno bolj površinski – z razmahom družbenih omrežij in pametnih telefonov toliko bolj. Močne osebnosti pa si želijo tudi globokih in pristnih odnosov.

Ne bojiš se intime.
Ne bojiš se intime.

Veš, kdaj se nekdo le igra s tabo

Če si v stiku sam s sabo, ti je jasno, kje so tvoje meje in kaj pričakuješ od drugih ljudi. Jasno ti je, kdaj se nekdo s tabo zgolj igra, in temu hitro narediš konec.

Si strasten

Globoka osebnost zna pokazati entuziazem in strast za stvari in osebe, ki jo ganejo.

Razumeš, da moraš poskrbeti zase

Čeprav veliko časa in energije nameniš ostalim, ti je popolnoma jasno, da moraš poskrbeti tudi zase. Ko čutiš, da imaš prazne baterije, brez slabe vesti narediš vse potrebne korake, da ponovno vzpostaviš ravnotežje.

Razumeš, da moraš poskrbeti zase.
Razumeš, da moraš poskrbeti zase.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!