fbpx

9 razlogov, zakaj nikomur nikoli ne bi smeli pošiljati golih fotografij

Foto: envato

Res želite osebi poslati svojo golo fotografijo svojih intimnih delov telesa? Se zavedate, da jih lahko pokaže komurkoli? Da jih lahko objavi kjerkoli? Razmišljajte racionalno - to ni hec, je resna stvar!

Samo zato, ker to počne nekdo drug ali ker vas oseba prosi, da to storite, to še ne pomeni, da bi to morali storiti.

Pravzaprav obstaja veliko razlogov, zakaj tega dejansko ne bi smeli storiti, in tukaj je nekaj izmed njih!

1. Skrbite za svojo prihodnost

Recimo, da postanete znana spoštovana in pomembna oseba, če postanejo vaši intimni deli javni, jih je res težko izbrisati iz misli drugih ljudi, zato se lahko vaša prihodnost spremeni v veliko bitko obžalovanja.

Spoštujte se. Foto: Dainis Graveris / Unsplash

2. Gre za spoštovanje

Če se vam to ne zdi udobno, a oseba vztraja pri tem, to pomeni, da vas ne spoštuje. Zakaj bi naredili nekaj, česar si sploh ne želite?

3. Verjetnost, da se boste razšli, je velika

Recimo, da ste svojemu fantu poslali nekaj golih fotografij in zdaj sta se razšla, le kaj se bo zgodilo z vašimi fotografijami na njegovem telefonu?

4. Ena ni nikoli dovolj

Če se odločite poslati goli selfi, ne pozabite, da ena nikoli ne bo dovolj. Želel bo, da to storite v različnih oblekah, različnih pozah, in zlahka bi vas izsiljeval tudi z vašimi že poslanimi fotografijami, če se odločite, da ne boste storili, kot zahteva.

Ne uničite si prihodnosti po nepotrebnem. Foto: Romina Farias / Unsplash

5. Morda jih bo pokazal svojim prijateljem

Ne glede na to, ali je vaš fant ali nekdo, ki ste ga pravkar spoznali, mu nikoli ne morete zaupati, da bo te slike obdržal samo zase. In ne glede na to, če je prisegel, da jih ne bo nikoli nikomur pokazal, še vedno ne morete biti stoodstotno prepričani, da bo ostal zvest svoji obljubi.

6. Lahko izgubi telefon

Tudi najbolj odgovorni ljudje lahko v nekem trenutku nekako izgubijo svoj telefon ali še huje, kdo bi jim ga lahko ukradel. In zagotovo ne želite, da bi bile vaše gole fotografije prva stvar, ki jo vidijo, ali da bi jih dali na internet in vam za vedno uničili življenje.

7. Internet je nevarno mesto

Če se vaši akti nekako znajdejo na internetu, je le vprašanje časa, kdaj jih bo videl nekdo od vaših bližnjih, prijateljev ali družine. Internet je res nevarno mesto, kjer lahko ljudje zlahka najdejo vašo identiteto in celo grozijo, da bodo objavili vaše akte, če ne boste naredili nečesa, kar želijo, da storite.

Naj vaši intimni deli ostanejo med štirimi stenami. Foto: Bruce Mars / Unsplash

8. Lahko bi jih pomotoma poslali napačni osebi

Kolikokrat ste pomotoma poslali svoje sporočilo napačni osebi? Ste kajne, predstavljajte si, da boste svoje gole fotografije poslali vaši materi, očetu, bratu ali komu drugemu, s katerim jih v resnici ne želite deliti.

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.