fbpx

AC Milan Junior Park

OSNOVNOŠOLCI IN STARŠI, POZOR!

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
BTC City pred vodnim mestom Atlantis, , Ljubljana BTC City, pred Atlantisom
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

OSNOVNOŠOLCI IN STARŠI, POZOR!

DOŽIVITE NEPOZABNO ZABAVO V AC MILAN JUNIOR PARKU V LJUBLJANI

 

Banka Koper, članica mednarodne finančne skupine Intesa Sanpaolo, in BTC City zaradi želje po večji vključenosti otrok v šport in povezav z enim najbolj trofejnih nogometnih klubov AC Milan letos prvič v Sloveniji organizirata Banka Koper AC Milan Junior Park. 

Park je namenjen osnovnošolcem, starim od 6 do 15 let, sodelovanje je brezplačno in ni vezano na selekcijo ali predhodno nogometno znanje.

 

Nogometni tematski park se bo odvijal od 17. do 19. junija 2011 v Ljubljani na območju nakupovalnega centra BTC City pred vodnim mestom Atlantis.

 

Odpiralni čas parka in program:

Petek, 17. junij 2011 od 15. do 20.ure

Sobota, 18. junij 2011 od 10. do 20.ure

Nedelja, 19. junij 2011 od 10. do 20.ure

 

Nogometni tematski park je sestavljen iz 6 nogometnih poligonov, na katerih lahko otroci na zabaven način preizkusijo svoje znanje nogometa v različnih disciplinah in s tem pridobijo tako tehnične kot taktične nogometne veščine.

Lepo vabljeni na enkraten nogometni dogodek v BTC City Ljubljana!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.