fbpx

Acer Holo360 in Vison360: ena za videonavdušence, druga za voznike

Videti je, da nam bo IFA 2017 v Berlinu zares postregla z dobrotami. Zadnja med njimi je Acerjeva kamera. No, dve, če smo natančni. Prve, ki jo bomo predstavili, se bodo razveselili predvsem videonavdušenci, fotografi in ljubitelji družbenih medijev, medtem ko bo druga razveselila predvsem voznike, ki bi radi posneli dogajanje med vožnjo. Poglejmo si ju.

Acer Holo360 vam omogoča snemanje videoposnetkov v ločljivosti 4K ter fotografij s 360-stopinjskim kotom v velikosti 6,9K.


Ker kamero poganja trenutno najpriljubljenejši procesor Qualcomm Snapdragon 625, boste lahko na kraju samem na 3-palčnem zaslonu posnetke uredili ter jih prek LTE-povezave tudi poslali v splet. Holo360 je opremljena s platformo Android Nougat.
Vision360, kamera za voznike, je v bistvu dvojna kamera, da vam ja ne uide kakšen trenutek med tem, ko vozite. Če boste priča prometni nesreči, bo prek GPS-a kamera shranila koordinate kraja nesreče, če bi potrebovali dokaze. Omenjena funkcija vam bo tudi pomagala poiskati avto na velikem parkirišču, saj ga boste prek mobilnika zlahka locirali. Z Vison360 si boste lahko pomagali tudi pri vzvratni vožnji.

Za Holo360 pravijo, da pride na prodajne police v ZDA v novembru, za Vision360 pa niso še ničesar izdali. Cena za vsako bo 349 evrov.

Galerija – Acer Holo360 in Vison360

Dodatne Informacije

Več informacij:
acer.com
home.cloud.acer.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!