fbpx

Acer Predator 8: tablica z igračarskim DNK-jem

Tablica Acer Predator 8

Medtem ko se vsi trudijo s tablicami zadovoljiti splošne, poslovne in kreativno usmerjen uporabnike, je Acer, velikan računalniške industrije, ustvaril tablico za igračarje. Ti se bodo Acerjevi igrački iz vrste Predator, Predator 8, le stežka odprli, saj gre za resnično ''žival'' med tabličnimi računalniki, s strojno opremo, ki ljubiteljev igranja iger ne bo pustila ravnodušnih. Igračarski DNK pa ji ''buta'' ven tudi pri videzu, saj jo krasi agresiven izgled, ki ga pri tabličnih računalnikih, ki slovijo po elegantnosti, nismo vajeni.

Acer Predator 8 je tablica z igračarskim DNK-jem. Ima namreč sila zmogljivo strojno opremo, ki ji načeluje 4-jedrni procesor Intel Atom X7-8700, ki računa s frekvenco 1,6 GHz. Kadar mu začno pojemati moči, mu roko ponudi način Burst (nekakšen ekvivalent nitro pospešku pri avtomobilih), ki hitrost procesorja dvigne na impresivnih 2,4 GHz, da tudi pred grafično najzahtevnejšimi igrami ne klecne.

''Plenilska'' tablica Acer Predator 8 bo vsekakor plenila pozornost med ljubitelji igranja iger.
”Plenilska” tablica Acer Predator 8 bo vsekakor plenila pozornost med ljubitelji igranja iger.

V veliko pomoč pri tem sta mu kakopak tudi 2 GB sistemskega pomnilnika in grafična kartica Intel HD, ki grafične forme preračunava pri frekvenci 600 MHz.

PREBERITE ŠE: Acer Chromebook 15 – Chromebook z največjim ekranom do zdaj

Acer Predator 8 se lahko pohvali tudi z 8-palčnim zaslonom ločljivosti 1920 x 1200 slikovnih točk, zmogljivo baterijo, ki bo omogočala večurno nemoteno ”nažiganje” iger in operacijskim sistemom Android in ne Windows, kot je bila dozdajšnja praksa pri Acerju.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!