adidas se poklanja ikonam hip-hopa Run DMC s posebno kapsulno kolekcijo

Zadnjič posodobljeno: :

Vse od ikonične izdaje skladbe My Adidas hip-hop legend Run DMC leta 1986 je adidas Superstar vseprisoten v celotni pop kulturi. Čeprav je bil to nekoč nekoliko bolj lokaliziran trend, je danes nekaj mednarodnega in se uporablja takorekoč povsod – od športnih oblačil do skejterske kulture. V počastitev rap zasedbe s Queensa in 50. obletnice linije Superstar, je adidas izdal posebno kolekcijo spominskih superg z retro navdihom.

V kapsulni kolekciji sta dva para visokokakovostnih superg adidas Superstar 50s v beli (Footwear White) in črni (Core Black). Na prvem boste našli rdeče poudarke, ki se nahajajo na jeziku superg, zgornjem delu in zavihku pete, skupaj z napisom Run DMC. adidas se je med drugim odločil, da bo počastil pokojnega Jama Masterja Jayja, in sicer tako, da bo vstavil njegov portret na sredino jezika. Oba modela superg sta opremljena z dodatnim kompletom “debelih” vezalk in z ekskluzivno embalažo po meri.

 

Zraven superg so na voljo tudi oblačila – satenaste jakne, puloverji iz flisa, majice z grafičnimi potiski in puloverji “crewneck” – ki nedvomno dišijo po preteklosti in po originalni liniji Superstar.

adidas Superstar x Run DMC

Kolekcija bo na voljo od 14. novembra na uradni spletni strani in pa v izbranih spletnih trgovinah po svetu.

Dodatne Informacije

adidas.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10+ etičnih in trajnostnih modnih blagovnih znamk: za nakupe brez slabe vesti