fbpx

Aero MVP – najbolj vsestransko vodno letalo

Hidroplani niso nič novega, a kaj takega kot je Aero MVP svet še ni videl. Vodna letala z dvema vodnima plovcema so ponavadi precej omejeni v svoji uporabi, medtem ko je Aero poleg letala, čolna in ploščadi za počitek tudi ''šotor'', s čimer si prilašča naziv najbolj vsestanstranskega ali kot že njegovo ime (MVP – mosta valuable ''plane'') pove, najbolj koristnega plovila.

Možnosti z vodnim letalom Aero MVP, ki ga poganja motor Rotax 900, so domala neomejene in je idealen za vse, ki si želijo odkrivati neznano. Hitra preobrazba trupa omogoča, da se lahko v pristanu pomeša med čolne, da služi kot otoček sredi morja oz. jezer ali pa da z njim pristanete na kakšni odročni jasi.

PREBERITE ŠE: Aerion AS2 – prvo poslovno nadzvočno letalo, ki bo letelo s hitrostjo skoraj 2000 km/h

Plujte po zraku ali po vodi in ne iščite hotela, apartmaja ali kampa, da bi prespali, saj se ta hidroplan spremeni tudi v prostoren šotor. Za siesto je tu viseča mreža na zadku, pomožni motorji in zložljiva krila pa omogočajo, da je zasidranje v pristanišče mala malica.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.mvp.aero

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.