fbpx

Alicia Keys

Čudežno dekle soula in r & b-ja Alicia Keys ima mnogo posnemovalk tako pri nas kot po svetu, a slišati v živo originalno pevko je popolnoma nekaj posebnega. Alicia Augello Cook si je za odrsko ime izbrala nam vsem bolj znano ime Alicia Keys. Svoje prve pesmi je napisala že pri rosnih štirinajstih, ko je imela za ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Arena, Arena, Verona, Italija
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Cena aranžmaja: od 88,99 do 104,99 evra.

Čudežno dekle soula in r & b-ja Alicia Keys ima mnogo posnemovalk tako pri nas kot po svetu, a slišati v živo originalno pevko je popolnoma nekaj posebnega. Alicia Augello Cook si je za odrsko ime izbrala nam vsem bolj znano ime Alicia Keys. Svoje prve pesmi je napisala že pri rosnih štirinajstih, ko je imela za sabo že sedem let učenja klavirja. Njeno kariero je prevzel v roke Clive Davis, lastnik založbe J Records in uspešen promotor, ki je pripravil teren za Alicin prvi album Songs In A Minor. Album je bil več kot uspešen, saj je prišel v sam vrh glasbenih lestvic. Odlične kritike, posrečena mešanica glasbenih stilov, kot so r & b, hip-hop, klasika in jazz ter Alicin prepoznaven glas so botrovali temu, da je v prvem dnevu prodaje album kupilo več kot petdeset tisoč ljudi. Alicio so čez noč okronali za novo, sijočo zvezdo soul glasbe. Naslednji album The Diary Of Alicia Keys ji je prinesel grammyja in potrditev v svetu soul glasbe. Tudi njen Unplugged album je podiral rekorde, saj je bil eden najuspešnejših po legendarnem albumu skupine Nirvana in prvi s strani ženske izvajalke, da je tako dolgo vztrajal na prvem mestu svetovnih glasbenih lestvic. Njen naslednji album As I Am je tudi požel uspeh in ji prinesel vrsto nagrad. Uveljavila se je kot tekstopiska in glasbena aranžerka. Svoj najnovejši album The Element Of Freedom nam bo predstavila v živo v sosednji Italiji. Nastopila bo v Areni v Veroni in nam zapela že uveljavljene uspešnice, kot so Fallin’, You Don’t Know My Name, A Woman’s Worth, Superwoman, Unbreakable … In tudi nove skladbe.

Naslednje
Hazard

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.