fbpx

Alma Vista: luskuzna vila v srcu slikovitih Goriških brd

Pravljična pokrajina Goriških Brd vas vabi na raziskovanje! In ko ste že ravno tam, zavijte še v luksuzno vilo Alma Vista, kjer boste doživeli vinske SPA počitnice.

Luksuzna vila Alma Vista se nahaja v osrčju Goriških Brd, natančneje v Vipolžah, kjer se razkošni zeleni griči kopajo v soncu. Tukaj boste bivali v sožitju z naravo, hkrati pa izkoristili vso udobje, ki ga prinaša moderno življenje.

Vila Alma Vista (Foto: Booking.com)
Vila Alma Vista (Foto: Booking.com)

V pritličju Alma Viste se nahajata kuhinja in velik, svetel dnevni prostor, v prvem nadstropju pa dve ločeni prostorni spalnici, ki sta opremljeni z zakonsko posteljo v galeriji in raztegljivim kavčem. Vsaki pripada popolnoma opremljena kopalnica. Za duhovno hrano poskrbi obsežna knjižnica na hodniku, iz balkona pa lahko uživate v razgledu, ki ob lepem vremenu seže do Jadranskega morja. Na vsakem koraku vas prav tako spremljajo dela domačih in tujih ustvarjalcev, umetnikov in oblikovalcev, ki s svojo ustvarjalnostjo dajejo vili poseben čar in doživetje.

V kleti najdete wellness, pomirjujočo oazo za počitek in relaksacijo telesa in duha. Privoščite si lahko užitke masažnega bazena ali pa se spotite v infrardeči savni. Na leseni terasi lahko skočite v osvežilen zasebni bazen in se razvajate na soncu. Vrtni žar in velik travnik bosta poskrbela, da bodo v športnih in družabnih aktivnostih uživali starejši in mlajši.

Wellness v Alma Visti (Foto: last ponudnika)
Wellness v Alma Visti (Foto: last ponudnika)

Vila Alma Vista pa skriva tudi Nonino shrambo oziroma zasebno vinsko klet, ki vas vabi, da posežete po lokalnih pridelkih. V njej se namreč nahajajo vina hišne blagovne znamke Edi Simčič, okušate pa lahko še domačo marmelado, med, sirupe, čaje in suho sadje.

Za raziskovanje lepe pokrajine Goriških Brd sta vam na voljo sta vam dva ekoskuterja, v bližini pa je tudi golf igrišče.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!