Alpine A110 SportsX: Alpine za smučarske navdušence

Alpine A110 SportsX

Znamka Alpine je postala znana leta 1973, ko so z avtomobilom A110 osvojili svetovno prvenstvo v rally-u. Znamko so obudili leta 2017, novi Alpine A110, pa se je izkazal za enega izmed boljših športnih avtomobilov. Zdaj je napočil čas za razvoj in koncepte, med katerimi je tudi Alpine A110 SportsX.

Alpine A110 SportsX jemlje svoj navdih pri modelu A110 Rally in je osnovan na aktualnem A110 Pure. Lahko se pohvali s predelanim vzmetenjem, ki je dvignjeno za 60 mm in širšo postavo, ki se je razširila za dodatnih 80 mm.

‘Nabito’ postavo in dvobarvno kombinacijo bele in črne barve še dodatno popestri ′strešni′ nosilec za smuči. Sprednji del je agresivnejši, luči za vožnjo v megli pa so prečrtane z X-om, kar je še ena značilnost rally dirkalnikov. Alpine SportX je na žalost le unikaten koncept, ki morda le nakazuje prihod športnega avtomobila, ki bo imel karakteristike SUV-ja. Želimo si, da bi bilo temu tako, saj je na pogled SportsX naravnost odličen. Prepričani smo, da bi si ga marsikateri avtomobilski navdušenec želel imeti v svoji garaži. Tudi v primeru, da niso nad smučanjem niti malo navdušeni.

Galerija: Alpine A110 SportsX

Dodatne Informacije

Več informacij:
alpinecars.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
H20 XT: Yamaha na vodo