fbpx

Amazfit GTR 3, GTR 3 Pro in GTS 3: pametne ure za dober denar in z dobro povezljivostjo

Amazfit GTR 3, GTR 3 Pro in GTS 3; Foto: amazfit.com
Zadnjič posodobljeno: :

Pri Amazfit so lansirali tri nove pametne ročne ure, ki se ponašajo z moderno obliko, najbolj vzdržljivo izmed njih, pa bo potrebno polniti le na vsakih 21 dni.

Amazfit je predstavil tri nove pametne ročne ure, ki s pomočjo zmogljive baterije, poskrbijo za lažje spremljanje vsakodnevnih športnih aktivnosti. Amazfit GTR 3 Pro je na voljo za okoli 199,99 evrov, Amazfit GTR 3 in GTS 3 pa že za 149,99 evrov. Baterija pri modelu GTR 3 bo brez polnjenja zdržala kar 21 dni, preostala modela pa bo potrebno napolniti po 12 dneh uporabe. Vse tri bodo lahko brez polnjenja delovale še dlje, če se vklopi funkcija za ohranjanje energije.

Znamka Amazfit je v rokah podjetja Zepp Health, ki je bila nekoč znana pod imenom Huami. Le ta je bila v nastanku javno podjetje, ki jo je finančno podprl Xiaomi. Vse tri ure poganja operacijski sistem Zepp OS, ki se brez težav poveže s sistemi kot so iOS in Apple Health, ter z Android in Google Fit. Brez težav se boste povezali tudi z aplikacijami kot so Strava, Runkeeper in drugimi.

Vrh ponudbe predstavlja pametna ura GTR 3 Pro, ki je opremljena s podporo za klicanje, Bluetooth pretakanjem glasbe, Wi-Fi, GPS in 2,3 GB pomnilnika, na katerega lahko shranite nekaj sto vaših najljubših pesmi. Okrogla ura ima 1,45-palčni in 331 točkovni OLED zaslon na dotik. Odpornost na vodo znaša do 50 metrov, optični senzor BioTracker 3.0 pa meri utrip srca, količino kisika v krvi, nivo stresa in hitrost dihanja. Vse to v 45 sekundah, zgolj z enim dotikom zaslona. Z uro lahko upravljamo s pritiskom in vrtenjem krone, z uporabo dodatnega gumba ali z dotikom. S pomočjo mikrofona in zvočnika lahko uporabnik komunicira z Amazonovo Alexo, ki deluje v 15 državah in v 14 jezikih. Na voljo je tudi glasovni asistent, ki deluje v angleškem, španskem, nemškem in kitajskem jeziku.

Ure Amazfit lahko sledijo kar 150 športom, 8 aktivnosti pa prepoznajo samodejno in se vam tako ni potrebno bati, da bi pozabili meriti in spremljati vaš tek, hojo, plavanje ali denimo kolesarjenje. Ura GTR 3 ima vgrajeno baterijo s kapaciteto 450 mAh, a je brez Wi-Fi-ja, velikega pomnilnika, Bluetootha, mikrofona in zvočnika, ima pa malenkost manjši zaslon v velikosti 1,39-palca. Lahka ura GTS 3 je na pogled podobna Apple Watch in ima večino funkcij, ki jih najdemo tudi na uri GTR 3.

Zadnja posodobitev 2022-08-14 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste! Z naslednjo povezavo –> REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Top 5 izdelkov blagovne znamke Amazfit pri trgovcu Amazon

Znižano za 30,90 EUR1. Najbolje prodajan
Znižano za 42,49 EUR2. Najbolje prodajan
Amazfit GTR 3 Smartwatch Herren Damen mit...
Amazfit GTR 3 Smartwatch Herren Damen mit...
169,90 EUR −42,49 EUR 127,41 EUR
Znižano za 35,41 EUR4. Najbolje prodajan
Amazfit GTR 2e Smartwatch GPS Fitness...
Amazfit GTR 2e Smartwatch GPS Fitness...
109,90 EUR −35,41 EUR 74,49 EUR
Znižano za 20,00 EUR5. Najbolje prodajan
Amazfit GTS 3 Smartwatch GPS Fitnessuhr mit AMOLED...
Amazfit GTS 3 Smartwatch GPS Fitnessuhr mit AMOLED...
169,90 EUR −20,00 EUR 149,90 EUR

Zadnja posodobitev 2022-08-14 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

amazfit.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!