Amazon Echo Buds: resna konkurena AirPodsom

Amazon Echo Buds

Echo Buds omogočajo aktivno odstranjevanje šumov iz okolice, ki ga je razvilo podjetje Bose.

Vse odkar je Apple pred leti predstavil popolnoma brezžične slušalke AirPods, je industrija v neprenehnem iskanju najboljše Android alternative. Svoje znanje je na preizkušnjo postavil tudi Amazon, ki je v teh dneh oznanil lastne popolnoma brezžične slušalke Echo Buds. Bo večje število funkcij in nižja cena prevesila tehtnico v prid Amazonu?

Echo Buds ne bodo zaprte v svoj udoben ekosistem kot AirPods, temveč bodo velikodušno podpirale vse tri večje pametne asistentke (Alexa, Siri in Google Asistentka). Gre za slušalke za v uho, kar pomeni boljši zvok in boljšo zvočno izolacijo. Tu bo zelo prav prišlo aktivno odstranjevanje šumov, ki ga je razvilo priznano podjetje Bose. Za tiste bolj aktivne je dobrodošla vodoodpornost IPX4. Slušalke bodo zdržale do 5 ur predvajanja glasbe, polnjenje v škatlici pa bo prispevalo še dodatnih 20 ur. Kupiti jih bo mogoče od 30. oktobra dalje prek spletne trgovine Amazon, stale pa bodo 135 evrov.

Galerija: Amazon Echo Buds

Dodatne Informacije

Več informacij:
amazon.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!