Angelina Jolie je nosila poročno obleko Atelier Versace

Angelina in Brad sta za revijo People razkrila fotografije svojega poročnega slavja. Angelinino poročno obleko s podpisom Atelier Versace je do popolnosti dopolnila lahkotna tančica, okrašena s poslikavami njunih otrok.

Angelina Jolie in Brad Pitt sta si 23. avgusta tudi uradno obljubila večno zvestobo. Poročno slavje, ki se ga je udeležilo le dvajset najožjih prijateljev in družinskih članov zaljubljenega para, je potekalo na njunem družinskem posestvu Château Miraval v Franciji. Prelepa igralka in mamica šestih otrok je obleko izbrala pri Atelier Versace. Elegantno belino s pripadajočo tančico so krasile ljubke poslikave njenih otrok. Angelina je s tem želela izpostaviti dejstvo, da ji družina pomeni največ. Otroci so igrali tudi ključno vlogo pri samem obredu, Maddox in Pax sta mamico pospremila do oltarja, Zahara in Vivienne sta poskrbeli za metanje cvetnih lističev, Shiloh in Knox pa sta poskrbela, da so prstani do oltarja prispeli ob pravem času.

PREBERITE ŠE: 6 nasvetov in bližnjic do večje produktivnosti

Angelinino poročno obleko Atelier Versace krasijo otroške poslikave
Angelinino poročno obleko Atelier Versace krasijo otroške poslikave

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Princ Willliam in Kate Middleton: najbolj romantičen posnetek iz njunega zasebnega družinskega življenja