Sestavine za 4 osebe: 40 dkg polente20 dkg skute2 žlici kisle smetanežlica oljčnega olja,ščepec soli in popra Priprava: Skuhano polento ohladimo,razrežemo na rezinein oblikujemo s kozarcem v krogce, ki jihpopečemo na oljčnem olju. Skuto in kislosmetano ...
Sestavine za 4 osebe:
40 dkg polente
20 dkg skute
2 žlici kisle smetane
žlica oljčnega olja,
ščepec soli in popra
Priprava:
Skuhano polento ohladimo,razrežemo na rezine
in oblikujemo s kozarcem v krogce, ki jih
popečemo na oljčnem olju. Skuto in kislo
smetano solimo in popopramo ter zmes prelijemo
čez polento. Vse skupaj potresemo s
sveže sesekljanim drobnjakom.
Kuharski mojster: Samo Furlan
Recept za angelsko polento s skutino odejico in
drobnjakom so pripravili v restavraciji Angel –
Kaval Group.