Anywhere: vsestranska plašč in jakna, ustvarjena za popotnike

Vsestranska oblačila Anywhere
Zadnjič posodobljeno: :

Anywhere sta vsestranski plašč in jakna, ustvarjena za popotnike. Omogočata, da imamo vedno s sabo vse najnujnejše potrebščine, a za to ne potrebujemo nahrbtnika, torbice ali potovalnega kovčka. Ideja za ženski plašč in moško jakno se je porodila iz dejstva, da manj ko imamo s sabo, več odkrijemo. Anywhere lahko naročite na Kickstarterju.

Osnovne Informacije
Znamka

Anywhere Apparel

Model

Anywhere

Cena

60 €

Trgovina

Kickstarter

Za ženske je Anywhere obojestranski plašč. Z njim lahko v hipu preklopite iz formalnega v vsakodnevni slog in vse vmes. Jakna se ponaša s kopico vodoodpornih žepov (za potni list, tablico ipd.), tako moški kot ženski model pa imata pod rokami zračnike, ki izboljšajo njuno dihanje. Tu je tudi odstranljiva kapuca z všito blazino za več toplote ali dremež. Moška različica Anywhere se lahko na drugi strani spremeni v torbo z jermenom. Tako kot ženski plašč se tudi moška jakna ponaša z vodoodpornimi žepi, odstranljivo kapuco in z žepi, podloženimi s flisom, za ogrevanje rok.

PREBERITE ŠE: Hypnos Hoodie: jopa s kapuco, ki postane blazina za spanje


Znamka Anywhere Apparel ponuja tudi druge vrste oblačil, prijaznih do potovanja, ki popotniku omogočajo lahkotnejše gibanje. Če vam je ideja všeč in se poistovetite s težavami, ki jih opisujejo snovalci plašča in jakne Anywhere, ju lahko naročite na Kickstarterju.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Blagovne znamke slovenskih influencerk: čudovite kolekcije nadarjenih Slovenk