fbpx

Anywhere: vsestranska plašč in jakna, ustvarjena za popotnike

Vsestranska oblačila Anywhere

Anywhere sta vsestranski plašč in jakna, ustvarjena za popotnike. Omogočata, da imamo vedno s sabo vse najnujnejše potrebščine, a za to ne potrebujemo nahrbtnika, torbice ali potovalnega kovčka. Ideja za ženski plašč in moško jakno se je porodila iz dejstva, da manj ko imamo s sabo, več odkrijemo. Anywhere lahko naročite na Kickstarterju.

Osnovne Informacije
Znamka
Anywhere Apparel
Model
Anywhere
Cena
60 €
Trgovina

Za ženske je Anywhere obojestranski plašč. Z njim lahko v hipu preklopite iz formalnega v vsakodnevni slog in vse vmes. Jakna se ponaša s kopico vodoodpornih žepov (za potni list, tablico ipd.), tako moški kot ženski model pa imata pod rokami zračnike, ki izboljšajo njuno dihanje. Tu je tudi odstranljiva kapuca z všito blazino za več toplote ali dremež. Moška različica Anywhere se lahko na drugi strani spremeni v torbo z jermenom. Tako kot ženski plašč se tudi moška jakna ponaša z vodoodpornimi žepi, odstranljivo kapuco in z žepi, podloženimi s flisom, za ogrevanje rok.

PREBERITE ŠE: Hypnos Hoodie: jopa s kapuco, ki postane blazina za spanje

Znamka Anywhere Apparel ponuja tudi druge vrste oblačil, prijaznih do potovanja, ki popotniku omogočajo lahkotnejše gibanje. Če vam je ideja všeč in se poistovetite s težavami, ki jih opisujejo snovalci plašča in jakne Anywhere, ju lahko naročite na Kickstarterju.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.