fbpx
Foto: booking.com

Apartment Luxury Palace No1: užitkarski apartmaji z jacuzzijem v centru Splita

Zadnjič posodobljeno: :

V srcu Splita se nahajajo moderni apartmaji, ki v zgodovinsko bogato mestno središče vnašajo duh po sodobnosti - Apartment Luxury Palace No1.

V osrčju zgodovinskega Splita, so umeščeni apartmaji, ki združujejo sodobnost in tradicijo. Počitniška zatočišča, ustvarjena po meri sodobnih popotnikov, ki slikajo posamezne karakteristike edinstvene soseske. Luksuzni apartmaji se nahajajo nedaleč stran od umetniških galerij in gledališč ter predstavljajo edinstven koncept počitniškega bivanja.

Castle, Palace in Tower

Apartmaje najdete na Adamovi ulici, v sklopu več kot 1700 let stare Dioklecijanove palače, ki je pod uvrščena med Unescovo svetovno dediščino. Urejeni so v tradicionalnem slogu, z vidnimi lesenimi tramovi in velikim poudarkom na detajlih.

Trije apartmaji – Castle, Palace in Tower – so umeščeni v posamezne dele stavbe. Castle, je eleganten apartma, ki nudi kraljevo razvajanje v sklopu elegantno umeščenega interjerja. Na terasi se namreč nahaja finska savna, v sklopu dnevnega prostora pa odprto ognjišče, ob katerem si lahko privoščite najljubšo knjigo.

Palace se lahko pohvali z masažnim bazenom na terasi, s pogledom na antični tempelj Jupitra, le nekaj metrov stran. Apartma navdihuje s kamnitimi stenami, ki odlično dopolnjujejo eklektična umetniška dela v tem edinstvenem apartmaju. Tretji apartma, poimenovan Tower, pa je umeščen kar v stolp in nudi prekrasne razglede na starodavno mesto ter njegov utrip.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!