fbpx

Oyster APP: največja osebna potujoča knjižnica z več kot 500 tisoč naslovi

Oyster aplikacija vam za vsega 13,19 evra na mesec omogoča dostop do več kot pol milijona knjig, ki tedensko dobivajo nove 'cimre', najsi bodo to bestsellerji, 'nagrajenke' ali drugi tipi literature. Berite kjerkoli je z vami mobilna naprava in delite priljubljene citate prek Facebooka, Instagrama ali Twitterja, ki je enostavno kot obračanje listov.

Aplikacija Oyster želi bralcem knjige oz. njihove e-različice karseda približati in ponuditi čarobnost trenutkov branja tudi tam, kjer morda signali ne lovijo. Naj bo to na avtobusu, vlaku, v kavarni, na plaži ali vrhu gore. Oyster se ne izmišljuje in ne išče popolnega trenutka za branje, ampak tak trenutek ustvari. In zakaj osebna knjižnica, kot smo navedli v naslovu? Ker tako kot vaši prijatelji ali družinski člani ve, kaj imate radi in kaj ne, in vam na podlagi vašega okusa predlaga naslove. Če se sami ne morete odločiti, pa je tu vedno jagodni izbor uredništva, ki v vas morda prebudi nove strasti ali celo spremeni ‘žanr’ vašega življenja.

Kjerkoli že ste, so vaše najljubše knjige vedno z vami.
Kjerkoli že ste, so vaše najljubše knjige vedno z vami.

PREBERITE ŠE: Genijalna infografika za ljubitelje knjig: knjižne uspešnice v številkah

Aplikacija deluje na platformah Apple iOS 7+, Android 4+, Nook HD in Kindle Fire in ne omogoča samo branja, ko ste brez povezave, ampak tudi ustvarjanje zapiskov med čitanjem in deljenje mnenj, ipd. s prijatelji, ki prav tako uporabljajo Oyster. Za povrh, pa knjige dobite za pravi drobiž!

E-knjige so lahke kot pero, pa naj bo to Vojna in mir ali biografija o Eviti Peron.
E-knjige so lahke kot pero, pa naj bo to Vojna in mir ali biografija o Eviti Peron.

Cenik:
1-mesečna naročnina: 13,19€
3-mesečna naročnina: 43.73€
6-mesečna naročnina: 79.53€
Letna naročnina: 145.82€

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!