fbpx

Apple MacBook Retro – Apple MacBook se vrača v osemdeseta

Prenosnik Apple MacBook Retro

Apple MacBook Retro je Apple MacBook, odet v vaniljevo barvo in mavrični logotip, s katerima si je Apple v osemdesetih utiral pot. Po retro tretmaju telefona iPhone 6S, računalnika iMac ter tipkovnice in miške je znamka ColorWare zdaj ''postarala'' še prenosnik MacBook in ga popeljala nazaj v leto 1983. Gre za pravi zbirateljski kos, saj jih je na voljo zgolj deset, zato hitro napraskajte 3000 tisoč ameriških dolarjev, če ne želite ostati praznih rok.

Apple MacBook Retro posnema videz slovitega računalnika Apple IIe iz leta 1983 in se odlično poda k umetno postaranemu pametnemu telefonu iPhone 6S Retro, ki so ga prav tako ustvarili pri ColorWaru. Razen vaniljevega ohišja, ki ga dopolnjuje mavrični logotip (ta se sveti, ko je računalnik prižgan), je 12-palčni MacBook Retro top naprava za leto 2016.

PREBERITE ŠE: Retro Apple iMac: iMac kot legendarni Apple IIe


Vsi nostalgiki se boste morali podvizati, če boste želeli ta redki Applov kos v svoji zbirki, saj je na voljo le deset primerkov, ki so vsi oštevilčeni. Za Apple MacBook Retro pa boste morali tudi globoko seči v žep, saj vas bo olajšal za kar tri tisoč ameriških dolarjev (cca 2630 evrov). Za ta denar boste dobili prenosnik, opremljen z dvojedrnim procesorjem Intel Core m7 s frekvenco delovanja 1,3 GHz, pomnilnik s kapaciteto 8 GB, 512 GB prostora za shranjevanje, zaslon Retina in zmogljivo grafično kartico Intel HD Graphics 515.

Dodatne Informacije

Več informacij:
colorware.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!