fbpx

Acer Aspire S 24: najtanjši Acerjev ‘vse v enem’ računalnik doslej

Kdo pravi, da so namizni računalniki za staro šaro? Pri Acerju prav gotovo nimajo takšnega mnenja. Njihov novi ‘vse v enem’ računalnik bo prav gotovo našel mesto v številnih domovih.

Acer je predstavil računalnik Aspire S 24. Ta se lahko pohvali s tem, da je najtanjši računalnik ‘vse v enem’, ki ga je tajvansko podjetje doslej izdelalo.

23,8-palčni Full HD-zaslon, ki vsebino prikazuje v ločljivosti 1920 x 1080, je izjemno tanek, saj njegova debelina znaša le 60 centimetrov. Veliko prostora ne bo zavzel niti računalnik, ki ima 1 TB prostora na trdem disku, Intel Core i5 ali i7 procesor osme generacije in grafično kartico Intel UHD Graphics 320. Pozabiti ne smemo niti na 2,1-kanalski zvočni sistem z vgrajenim nizkotoncem, ki bo poskrbel za izjemno zvočno izkušnjo.

Računalnik je mogoče z električno energijo napolniti prek brezžične polnilne postaje Qi. Na voljo je tudi veliko priključkov: trije za različne vrste USB-ja in bralnik za pomnilniško kartico.

Acer je v računalniku, ki ga je moč dobiti v črni ali barvi šampanjca, uspelo zajeti veliko dobrega. Njegova cena je 900 dolarjev oziroma preračunano 732 evrov.

Galerija – Acer Aspire S 24

Dodatne Informacije

Več informacij:
acer.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.