fbpx

ASTRODISCO w/ Substance

Techni Floor Substance aka DJ Pete (Scion Versions, Chain Reaction)Dojaja (Ago tela, Chilli Space)Octex (Ago tela, Chilli Space)Electrosaurus (Ago Tela, Chilli Space) Data Floor Dataminions (1605, Astrodisco)Bownr vs Pohalino (zAvodKru)Jerry ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kersnikova 4, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Techni Floor
 Substance aka DJ Pete (Scion Versions, Chain Reaction)
Dojaja (Ago tela, Chilli Space)
Octex (Ago tela, Chilli Space)
Electrosaurus (Ago Tela, Chilli Space)
 
Data Floor
 Dataminions (1605, Astrodisco)
Bownr vs Pohalino (zAvodKru)
Jerry (freelance)
 
Vj Fšk

Astrodisco v leto 2011 vstopa s pionirjem berlinske techno scene, ki pod različnimi psevdonimi še vedno piše zgodovino najbolj elektronskega mesta.

DJ Pete je med techno geeki najbolj čislan kot uradni naslednik dub techno očakov Basic Channel, saj je v duetu Scion z Renejem Lowejem leta 1995 otvoril podzaložbo institucije Basic Channel z imenom Chain Reaction. Pod aliasoma Scion in Substance je v petnajstletni karieri nanizal več legendarnih delayev in reverbov ter remiksiral imena kot so Juan Atkins, Robert Hood in Rhythm & Sound. Da je Pete domač tudi v bolj robustnem zvokovju pa priča rezidenca na kultnih večerih Dynamic Tension, ko je stari dobri Tresor redno brusil skupaj z britanskim železarjem Surgeonom. Peter Kuschnereit še vedno neguje techno klasicizem in lovi najbolj sveže dubstep voblje, saj je dolgoletni član elitne ploščarne Hardwax ter novopečeni rezident razvpitega kluba Berghain.

Kako zveni teza o zadnjih dvajsetih letih minimalistične plesne elektronike s perspektive zaslužnega berlinskega profesorja preverite v petek 11. februarja v ljubljanski kleti.

Vstop:
Do 24h: 7 €
Študent, Letak: 8 €
Po 24h: 10 €

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.