fbpx

Astrološka znamenja, ki se bodo večkrat poročila

Foto: Jessica Rockowitz / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Nekaterim je to preprosto zapisano v zvezdah.

Obstaja nekaj astroloških znakov, ki jim nikakor ne uspe v prvem poskusu najti ljubezen svojega življena. Vsaj dvakrat bodo stopili pred oltar.

Katera so ta znamenja? Poglejmo.

Bik

Veseli in nekoliko hrupni izjemno zanimivi pripadniki tega zemeljskega znamenja zlahka pritegnejo pozornost nasprotnega spola in imajo pred poroko številne zveze in avanture.

Za zakonskega partnerja si največkrat izberejo osebo, s katero niso predolgo v zvezi, za to potezo pa se odločijo bolj z razumskim razmišljanjem.

Biki so vedno dobre volje in odprtih rok, zato bi za ljubljeno osebo naredili vse na svetu. Poleg tega imajo težave z ljubosumnimi izbruhi in ne želijo, da bi se kdo zanimal za njihovo drugo polovico, ker se v njem rodi dvom.

Tudi ko bo poročen z izjemno strpno osebo, se bo bik še vedno želel preseliti na tisoče krajev in bo pogosto zanemaril dom in družinsko življenje.

Večkrat bodo odšli do oltarja. Foto: Shardayyy Photography / Unsplash

Če mu oseba, s katero je poročen, pokaže, da lahko nemoteno funkcionira brez njega, bo delovala njegova nečimrnost in bo to zameriti samemu sebi, kar lahko vodi v prepire. Ko bo spoznal, da njegov zakon na robu propada, bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da popravi stvari.

Ločitev dojema kot velik življenjski poraz in bo želel biti po tem dlje časa sam, naslednjič, ko bo srečal osebo, ki je vredna pozornosti, pa bo povsem drugače ocenil, ali se bo še poročil ali ne.

Devica

Pripadniki tega zemeljskega znamenja so nedvomno radi v središču pozornosti in to jim zlahka uspe, saj so izjemno inteligentni, šarmantni in predvsem duhoviti.

Radi so v družbi, vendar jih osebe nasprotnega spola pogosteje dojemajo kot prijateljsko figuro in ne kakor nekoga, s katerim bi se poročili. Kar je najpogostejši razlog, da nimajo pred poroko veliko zvez. Seveda obstajajo tiste device, ki zapeljujejo, kjer koli se pojavijo, a to so bolj avanture kot resne zveze.

Ko srečajo osebo, s katero se resnično želijo povezati, se bodo pretvarjali, da ne vidijo nekaterih njenih pomanjkljivosti, in mislijo, da jim bo čez čas uspelo preoblikovati partnerja po svojih željah.

Samota jih nepopisno plaši, zato je strah pred njo običajno glavni motiv za poroko. Po določenem obdobju, ko skušajo nasprotni strani čim bolj ugoditi, bodo na plano priplavale vse tiste partnerjeve pomanjkljivosti, pred katerimi so si prej zatiskali oči, in to jih bo začelo nepopisno dušiti.

Poleg tega se bodo ukvarjali z analizo vsakega dejanja zakonca, saj so device po naravi nagnjene k analiziranju vseh dogodkov v svojem življenju do najmanjših podrobnosti.

Verjame, da ima vedno prav in da vse ve najbolje. Ko ji v zakonski zvezi ne gre vse po sreči, je pogosto nagnjena k zunajzakonskim aferam, vendar ji bo bolj ali manj uspelo prikriti svoje skoke čez plot pred drugimi in svoj zakon prikazati kot izjemno stabilen.

Prvi ples – ne bo več — prvi. Foto: Alvin Mahmudov / Unsplash

Devica nikoli ne bo pobudnica, da se zgodba konča. Glavno potezo potegne nasprotna stran, saj ima dovolj prepirov nagajanja itn. Ko spet postane svobodna, devica ne izgublja časa in kmalu najde novega partnerja, saj, ne želi biti sama.

Tehtnica

Glavni prednosti tega zračnega znamenja sta, da znajo vsakogar očarati s svojo zgodbo, prežeto s humorjem, in da dajejo vtis izjemno umirjene in racionalne osebe, zato jim ni težko zapeljati določene osebe.

Niso imuni na avanture, vseeno pa imajo raje dolgoročna razmerja in za zakonskega partnerja največkrat izberejo osebo, s katero so preživeli veliko časa. Vendar se včasih izkaže, da obdobje, preživeto z drugo osebo v zvezi, ni zagotovilo za dolg in stabilen zakon.

Tehtnice se pogosto spustijo v zakon z osebo, ki jim intelektualno ne ustreza. V njihovi naravi je, da so neodločni in nenehno razmišljajo, ali bi lahko kaj naredili bolje, kaj lahko gre sogovorniku nepopisno na živce.

Tudi če mu partner noče prisluhniti ali ga ne razume, postane tehtnica izjemno muhasta, kratkotrajni prepiri so sestavni del zakonskega življenja. Ko bo dokončno spoznal, da v njegovem zakonu ne gre tako, kot si je zamislil, bo skušal morebitno rešitev te težave preložiti na prihodnji čas, do takrat pa bo večino časa preživel v kakšni dejavnosti s prijatelji oz. poskušal spoznati drugo osebo nasprotnega spola, ki ga bo resnično razumela.

Na njihovem prstu bo že sled prstana. Foto: Syng / Unsplash

Tudi če jo najde, bo to razmerje bolj platonsko kot spolno, a tudi ta možnost ni izključena. Ko ugotovi, da je v postelji z eno osebo, želi pa si biti z drugo, praviloma ne naredi nobenih konkretnih korakov, ampak pusti času, da pokaže, kaj je zanj najbolje.

Iz zakona največkrat izstopi po dogovoru s partnerjem, ki se zaveda, da so čustva izginila, zato je najbolje, da gresta vsak svojo pot.
Potrebuje čas, da preboli razhod, vendar nikoli ne neha verjeti v pravo ljubezen.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.