Asus ROG Zephyrus Duo 15: zverina z dvema zaslonoma 4K

Prenosnik z dvojnima zaslonoma Asus ROG Zephyrus Duo
Zadnjič posodobljeno: :

Asus ROG Zephyrus Duo 15 bo prišel v dveh različicah: s zaslonom 4K z izjemno natančno barvno reprodukcijo ter z zaslonom FullHD, ki se osvežuje pri 300 Hz!

Skoraj leto dni mineva od tega, ko je Asus na trg pripeljal zares zanimiv prenosnik Asus ZenBook Pro Duo, ki je poleg glavnega zaslona ponudil še drugega, nad tipkovnico. Njihov eksperiment je bil med uporabniki dobro sprejet, saj lahko za razliko od majhne vrstice na dotik (kot je pri prenosniku MacBook Pro) na dodatnem manjšem zaslonu počnemo mnogo več stvari. Slednji je še najbolj uporaben pri urejanju foto in video vsebin, saj lahko večino zavihkov s kontrolami umaknemo iz glavnega zaslona na drug, sekundarni zaslon. To reši težavo urejanja vsebin na poti, ko ni možnosti fizičnega priklopa zunanjih zaslonov.

Asusov naslednji podvig prenosnik ROG Zephyrus Duo 15. Gre za ultra tanek gaming prenosnik, ki še dodatno nadgradi izkušnjo dvojnega zaslona. Spodnji zaslon se namreč odpre pod kotom, zato je pogled nanj mnogo lepši. V ponudbi bosta dva modela: prenosnik z zaslonom 4K, ki je zaradi podpore barvnega razpona 100 % AdobeRGB mišljen predvsem za ustvarjalce vsebin, ter prenosnik z zaslonom FullHD, pri katerem se slika na zaslonu osvežuje pri že absurdnih 300 Hz in je kot tak idealen za gaming. Oba modela bosta poganjala Intelov procesor i9 – 10980HK – ter grafika RTX 2080 Super, zato se zatikanja tako pri vsakdanjih opravilih, kot pri igranju iger, nikakor ne moremo nadejati. Cene se bodo gibale od 3.000 evrov naprej za malce manj zmogljiv model (Intel i7 ter RTX 2070 Super) ter od 3.700 evrov dalje za najbolj zmogljivo različico s 4K zaslonoma.

Galerija: Asus ROG Zephyrus Duo

Dodatne Informacije

Več informacij:
asus.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Razer Iskur: Razer pokazal svoj prvi gejmerski stol