fbpx

Audi Holoraide: s pomočjo tehnologije se potniki ne bodo več dolgočasili

Audi Holoride; Foto: audi-mediacenter.com
Zadnjič posodobljeno: :

Dolge vožnje znajo biti za marsikoga naporne in predvsem dolgočasne. Najnovejša Audijeva tehnologija Holoride bo naredila konec dolgočasnim vožnjam.

Audi je napovedal vgradnjo tehnologije Holoride v svoje avtomobile že v tem koledarskem letu. S pomočjo tehnologije se bo potovanje od točke A do točke B spremenilo v novo in predvsem zabavnejše doživetje. Audi je v ta namen izkoristil napredek tehnologije navidezne in obogatene resničnosti in ju preko nizko energijske povezave Bluetooth integriral v svoj najnovejši informacijsko-zabavni sistem MIB 3.

Potniki na zadnjih sedežih se bodo lahko preko naglavnega seta in s pomočjo navidezne resničnosti podali v svet filma, video igre in interaktivnih vsebin. Tehnologija bo upoštevala premikanje avtomobila do te mere, da v primeru, ko bo avtomobil zavil desno, bo v desno zavil tudi avtomobil ali raketa v interaktivni igri. Enako se bo dogajalo s pospeševanjem in zaviranjem. Tehnologija Holoride bo na voljo od junija 2022 dalje, v modelih A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7, Q8, e-Tron in e-Tron GT Quatro. Sistem Holoride je že pripravljena na avtonomno vožnjo in bo na voljo tudi vozniku, ko le ta ne bo več potreben za krmilom avtomobila.

Dodatne Informacije

audi.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!