Avrame, serija DUO: hiša za 5.000 evrov, ki jo postaviš v nekaj dneh!

Zadnjič posodobljeno: :

Hiša za 5.000 evrov? Znanstvena fantastika! Ali pač?!

Estonsko podjetje Avrame je znano po svojih izjemno učinkovitih kompletih za gradnjo hiške, ki zmanjšujejo ogljični odtis in hkrati povečajo kakovost vašega življenja. Njihove hiše se lahko postavijo kjerkoli želite ter na starih ali novih temeljih. So izvrsta izbira za domovanje nekje “off-grid”, saj je njihova trikotna streha primerna za namestitev solarnih panelov. Predvsem pa je pomembno, da v podjetju verjamejo, da nas hiša ne bi smela obremenjevati ne časovno, ne finančno. Zato so te hiške namenjene vsem, ki cenijo svobodo, vendar si še vedno želijo kraj, ki ga lahko imenujejo dom!

Avrame, serija DUO
Avrame, serija DUO

Na voljo so hiše serij Solo, Duo in pa Trio. In prav Duo serija je tista, ki nas v kategoriji “price-performance” najbolj prepriča. Gre namreč za štiri hiške, ki so praktična izbira, če iščete nekaj med majhno in veliko hišo! Odlične so za vikende, pisarne, kavarne in seveda tudi za družinske domove. Najmanjša izmed njih, ki ima 30 kvadratnih metrov, eno nadstropje in lahko gosti 1 kopalnico in 1 spalnico, je vaša že za 4.725 evrov. K temu lahko z doplačilom po želji dodate še komplet za interier, eksterier, strešno okno, frčado in pa teraso. Ko boste enkrat imeli dovoljenje za gradnjo, boste hiško postavili v nekaj dneh.

Avrame, serija DUO
Avrame, serija DUO
Avrame, serija DUO
Avrame, serija DUO

Dobra novica? Estonsko podjetje svoje hiške dostavlja tudi v Slovenijo! Preverite tukaj, kaj vse vam ponujajo!

Galerija: Avrame, serija DUO

Dodatne Informacije

Več informacij:
avrame.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pet najpogostejših napak pri opremljanju interierja, zaradi katerih je vaš življenjski prostor videti manjši