Na vrhu stolpa Vinarium Lendava od zdaj 5-zvezdična edinstvena večerja z razgledom!

Zadnjič posodobljeno: :

Razgled pod zvezdami, ki sega čez štiri države, odlična hrana, nežna glasba in brezhibna postrežba … Vse to je večerja z razgledom na stolpu Vinarium Lendava, na 53,5 metrih!

Zgodba se začne s sprejemom z bakljami ob stolpu, kjer vam bodo vljudno ponudili “aperitiv” dobrodošlice. Po sprejemu se boste z dvigalom odpeljali na vrh stolpa. Ekskluzivni ambient edinstvene večerje je omejen na 30 obiskovalcev, prilagojen sedežni red pa vam bo zagotovil mizo v zasebnosti, kjer boste lahko brezskrbno uživali v dobri hrani.

Večerja pod zvezdami na stolpu Vinarium Lendava
Večerja pod zvezdami na stolpu Vinarium Lendava

Območje Lendave je bogato s kakovostno hrano, zato bodo vsi obroki pripravljeni iz lokalnih sestavin. Za vas bodo kuhali najboljši najboljši kuharji iz štirih držav (Slovenija, Madžarska, Hrvaška ali Avstrija). Vsako večerjo bo tako gostil drug kuhar, zato smo prepričani, da presenečenj ne bo manjkalo! Vse skupaj bodo lepo zaokrožila vrhunska lendavska vina. Vsako večerjo pa bo spremljal tudi izbor lounge glasbe, ki bo dodatno pričarala nivo večerje.

Za vas bo kuhal chef Leon Pintarič iz Gostilne Rajh, ki je bila uvrščena v prestižni Michelinov gastronomski vodnik.
Za vas bo kuhal chef Leon Pintarič iz Gostilne Rajh, ki je bila uvrščena v prestižni Michelinov gastronomski vodnik.

Trenutno sta na voljo termina 12. in 13. avgust. Cena večerje je 69 evrov, okušali pa boste lahko štirihodni meni s pridihom tradicije in bližnjega okolja (krema pečenih jajčevcev z bučnim oljem, marinirana postrv v lešnikovem olju, mangalica in dödöli ter za sladico še med, mleko in ajda). Rezervacijo lahko opravite tukaj.

Ob stolpu pa se obeta tudi izgradnja 500 metrov dolge jeklenice (“ziplinea”), ki bo še dodatno povečal zanimanje za obisk destinacije ter pripeljale nove obiskovalce.

Dodatne Informacije

Več informacij:
vinarium-lendava.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Untouched by Light: prvo peneče vino na svetu, ki se proizvaja, prodaja in okuša v temi