fbpx

Unihertz Jelly 2: pametni telefon v velikosti kreditne kartice

Medtem ko zasloni pametnih telefonov še naprej “rastejo”, gre podjetje Unihertz z Jellyjem 2 v drugo smer. Jelly 2 je tako “najmanjši pametni telefon na svetu z Androidom 10 in s povezljivostjo 4G”.

Kako majhen je torej Unihertzov novinec? Jelly 2 se lahko v velikosti primerja s kreditno kartico. Ima 3-palčni zaslon ločljivosti 480 x 854, poganja ga procesor MediaTek Helio P60, ki je čisto zadosten za potrebe tako majhnega telefona. Temu se pridružuje baterija z 2.000 mAh, kar je sicer za telefone z Androidom malo, vendar pa večina Androidov napaja precej večje zaslone. Na zadnji strani je kamera z 16 MP, spredaj pa kamera z 8 MP. S telefonom boste dobili 6 GB RAM-a in 128 GB notranjega pomnilnika, pa tudi 3,5mm priključek za slušalke, zato lahko telefon preprosto uporabite za kompaktni predvajalnik glasbe.

Namenjen je predvsem tisti skupini ljudi, ki se želi (skoraj) popolnoma odklopiti ali pa na dopust vzeti napravo, ki bo zadovoljila le osnovnim potrebam (klicem, sporočilom, občasnemu pregledovanju elektronske pošte in družbenih omrežij …).

Unihertz Jelly 2
Unihertz Jelly 2

Jelly 2 trenutno zbira sredstva na Kickstarterju, zanj pa bo treba odšteti okoli 140 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.