fbpx

Balenciaga Arena – torba za 2000 evrov, ki je videti kot Ikeina torba za 70 centov

Balenciaga Arena

Modna znamka Balenciaga je ljubiteljem lepega in dragega nedavno ponudila novo modno torbo – Balenciaga Arena. Stane celo premoženje. Tudi vas na nekaj spominja? Videti je namreč povsem enako kot znamenita Ikeina torba Frakta, ki pa je tisočkrat cenejša. Dobesedno!

Tisti, ki imajo več denarja kot pameti, bodo definitivno razmislili o nakupu modne torbe Balenciaga Arena. Zanjo boste morali odšteti kar 2145 ameriških dolarjev (pribl. 2020 evrov).

Balenciaga Arena ...
Balenciaga Arena …

Če nimate tega denarja, vam predlagamo, da si omislite Ikeino torbo Frakta, ki je zelo podobnega videza in dimenzij. Prav nihče ne bo opazil razlike, pa še vsega 69 evrskih centov boste zapravili. Izjemen prihranek, kajne?

PREBERITE ŠE: Ikeina znamenita torba Frakta ima nov videz

... in Ikea Frakta.
… in Ikea Frakta.

Seveda ni vse tako črno belo. Multifunkcionalna torba z zadrgo Balenciaga Arena vendarle ni iz polipropilena, pač pa kakovostnega usnja. Za ta denar dobite tudi zlati logotip in nekaj priročnih dodatkov v notranjosti za lažje shranjevanje. Pa vendar, mi še vedno navijamo za Frakto, pa vi?

Galerija – tote torba Balenciaga Arena:

Dodatne Informacije

Več informacij:
barneys.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!