Beard Bib – slinček za brado, ki ga potrebuje vsak moški

Slinček za moško britje Bear Bib

Tako kot mora imeti vsak kuhar kuhinjski predpasnik, bi moral imeti vsak bradati moški Beard Bib, slinček za brado, ki preprečuje, da bi kocine zaradi britja ali pristrigovanja brade končale vsepovsod, in omogoča, da vam po urejanju obraznih dlak ni treba za seboj počistiti polovice kopalnice. Inovacija, ki bi jo morala vsaka ženska kupiti svojemu moškemu!

Košate brade in brki so v zadnjem obdobju sila popularni. Čeprav se zdi, da s takim slogom ni pretiranega dela, pa temu še zdaleč ni tako. Brado je treba redno vzdrževati in za seboj tudi počistiti. Kar pa verjetno nikomur ni prav zabavno opravilo, saj  imajo dlake – sploh, če se brijemo z električnim brivnikom – težnjo, da padajo vsevprek.

Beard Bib podjetja Beard King ali slinček za brado, kot mu tudi pravijo, čeprav se ne sliši ravno moško, omogoča, da dlačice zaradi britja ali pristrigovanja bradne ne bodo končale po celi kopalnice, ampak se bodo lepo ujele v slinček, ki si ga na eni strani pripnemo okoli vratu, na drugi pa ga s seskoma pričvrstimo na ogledalo, s čimer ustvarimo lovilno površino za kocine. Po koncu britja dlačice preprosto stresemo v koš za smeti.

PREBERITE ŠE: Kakšna sončna očala se najbolj ujemajo z izbiro brkov in brade?


Beard Bib je preprosta, a učinkovita rešitev, ki vam prihrani kar nekaj nevšečnosti – od ”negativih” učinkov britja oz. urejanja obraznih dlak, kot je zamašen odtok, malomarnega videza kopalnice, če za seboj ne počistimo, do prepirov s partnerico glede higiene in čistoče, sličen večnemu prepiru glede dvignjenega oz. spuščenega pokrova WC-školjke, ki nikoli ne dobi epiloga. 23,98 evra in Beard Bib je vaš.

Kako uporabljati slinček za brade Beard Bib:

Dodatne Informacije

Več informacij:
thebeardking.com

Nakup:
firebox.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najboljši lahkotni ženski poletni parfumi, ki bodo postali tvoja nova klasika