Belgijca noč preživela v trgovini Ikea, potem ko sta se skrila v omaro

Noč v Ikei

Dva fanta iz Belgije sta šla še dlje kot Slovenec, ki si je v Bauhausu privoščil kopel v jacuzziju (čez noč so ju medtem aretirali policaji, ker sta posnemala Belgijca in skušala noč preživeti v Harvey Normanu). V trgovini Ikea sta namreč kar prenočila in, kot pravita, je za njima najboljša noč v življenju. Mesne kroglice za večerjo in najbolj udobna postelja za sladke sanje.

Se spomnite Slovenca, ki se je nedavno okopal kar v razstavnem jacuzziju trgovine Bauhaus? No, medtem je isti par ušpičil še večjo bedarijo, saj sta v slogu Belgijcev svoje nelegalno prenočevanje v Harvey Normanu prenašala v živo in si za to nakopala obisk policijo. Florian in Bram, ki živita pa motu: ”Ne obžaluj tistega, kar si naredil, obžaluj tisto, česar nisi,” sta se izmazala, verjetno za to, ker sta svoj podvig objavila naknadno. V trgovini Ikea sta se uspešno skrila osebju in varnostnikom ter v njej preživela noč.

PREBERITE ŠE: Slovenec se je v trgovini Bauhaus okopal v razstavljenem jacuzziju

Ikea ima vse, kar človek potrebuje, da se počuti udobno, in gotovo ste se kdaj poigravali z idejo, kako bi bilo, če bi imeli celo Ikeo zase. Ta dva fanta sta to zares preizkusila. Skrila sta se v omaro, in ko so obiskovalci in osebje odšli, ko so ugasnile luči in je potihnila glasba, sta se zavlekla v najbolj udobne postelje in uživala kot muhi na dreku.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tišina je zlato: 5 razlogov, zakaj se duševno močni ljudje ne odzovejo na žalitve