Bentley Flying Spur: prestižna limuzina je že prenovljena

Bentley Flying Spur
Zadnjič posodobljeno: :

Le leto dni po prihodu na trg, je prestižna limuzina Bentley Fying Spur že prenovljena.

Le malo je takšnih, ki si lahko privoščijo prestižno limuzino Bentley Flying Spur. Absolutno več pa je takšnih, ki želijo biti z avtomobili ′na tekočem′ in potemtakem ne gre spregledati naslednje novice. Kot že omenjeno so pri Bentleyu prenovili prestižno limuzino, ki jo bo od zdaj zaznamovala še posebna niansa sive barve, z imenom Cambrian. V notranjosti so na voljo nove dekoracije iz furnirja, ki je premazan z zgolj 0,1 mm debelo plastjo zaščitnega laka. Ker je premaz furnirja kar petkrat tanjši kot do zdaj, boste lahko s konicami prstov natančno občutili teksturo površine. Dobra novica je, da so se pri Bentleyu odločili, da bodo v standardni opremi ponudili še več uporabnih rešitev.

Bentley Flying Spur

Zaradi tega je paket City Specification zdaj del osnovne opreme in vsebuje sistem za prepoznavanje prometnih znakov, kamere za nadzor okolice avtomobila, kamero za opozorilo na prečni promet, razsvetljava za dobrodošlico in še kaj. Prav tako je del standardne opreme ionizator zraka, ki efektivno odstrani vse morebitne alergene iz zraka potniške kabine. Le ta je po novem še bolje zvočno izolirana. Bentley Flying Spur je tudi tokrat na voljo z dvema motorjema, 6,0-litrskim W 12-valjnikom s 626 konjskimi močmi in 4,0-litrskim V 8-valjnikom s 542 konjskimi močmi.

Dodatne Informacije

bentleymotors.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!