Beoncam: 360-stopinjska zapestna kamera, ki jo nosite kot ročno uro

Zapestna 360-stopinjska kamera Beoncam
Zadnjič posodobljeno: :

360-stopinjske kamere niso več nič novega. Vse tehnološke znamke, ki nekaj veljajo, imajo svojo. A nobene od teh ne morete nositi na zapestju. Beoncam pač! Ta je namreč križanec pametne ure in kamere, kakršno najdete v pametnemu telefonu. Snemljiva zapestna kamera omogoča zajem 360-stopinjskih panoram v ločljivosti 5 MP in posnetkov v ločljivosti 1200 x 1200 slikovnih točk.

Beoncam je zapestna panoramska kamera, ki jo prenašamo kot pametno uro, pričvrstimo pa jo lahko praktično na karkoli. Na hlače, nahrbtnik, krmilo kolesa, trinožni stativ … Je namreč snemljiva. Omogoča zajem 190- in 360-stopinjskih posnetkov v visoki ločljivosti. Na voljo so različni načini snemanja oz. fotografiranja, med drugim način neprekinjenega fotografiranja in time-lapse.

PREBERITE ŠE: LyfieEye – 360-stopinjska kamera za pametni telefon


Kamera je lahka, kompaktna in vodoodporna. Vseskozi je v stanju pripravljenost, od začetka snemanja pa vas loči le dotik, zato ni bojazni, da bi dragoceni trenutek zamudili. Prav tako ni bojazni, da bi vas na cedilu pustila baterija. Ta namreč na polnjenje zdrži do štiri dni. Na voljo je istoimenska aplikacija (za naprave iOS in Androd), ki omogoča, da kamero upravljate daljinsko ter vsebino preprosto delite na Facebooku, WhatsAppu, YouTubu … S telefonom je kamera povezana prek povezave Bluetooth ali Wi-Fi. Je več kot le kamera, saj dostavlja tudi obvestila, seveda pa kaže tudi točen čas. Za 113 evrov jo lahko prednaročite na platformi za množično financiranje Indiegogo.

Galerija – zapestna kamera Beoncam:

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony Xperia z novimi člani družine pametnih telefonov: Xperia 1 III, Xperia 5 III in Xperia 10 III