Bizarne stvari, ki jih počnejo pari, že dolgo v zvezi

Bizarne reči, ki jih počnejo pari, ki so že dolgo skupaj

Sta s partnerjem že dolgo skupaj? Če je vaš odgovor da, se boste ob branju in gledanju tega prispevka o najbolj bizarnih stvareh, ki jih počnejo pari, ki so že dolgo v zvezi, verjetno samo muzali in prikimavali nenavadnim navadam, ki bi v drugačni zasedbi delovale čudaške, če ne že srhljive, tako pa se vam zdijo kar nekako prikupne. Katere so te čudaške stvari, ki jih počnejo vsi pari, ki so že dolgo skupaj in so tako vajeni vsega ''hudega'', izveste v nadaljevanju. Vsi, ki še niste dolgo v zvezi, pa preverite, v kaj se boste spremenili!

Vas zanima, katere so bizarne stvari, ki jih počnejo vsi pari, ki so že dolgo skupaj? Ste se kdaj zalotili, da partnerja opazujete med spanjem? V romantičnih filmih je to nadvse romantično, v resničnem življenju pa se vas partner velikokrat prestraši.

Tudi ti svojega partnerja opazuješ med spanjem?
Tudi ti svojega partnerja opazuješ med spanjem?

Ste partnerja kdaj skrivaj snemali? Točno veste, katero hrano in pijačo želi naročiti, kje je vsak trenutek, in imate njegove fotografije vsepovsod (v denarnici, na telefonu, tablici, prenosniku in obesku za ključe, kot Facebook ozadje …)? Vdrete v kopalnico in uporabite stranišče, medtem ko se prha, vohate njegove/njene obleke in vam ni nerodno ”zadihati od zadaj”? Si ”kradeta” hobije?

PREBERITE ŠE: Čudne stvari, ki jih počnejo ”noseči pari”

To je le nekaj čudaških navad parov, ki so že dlje skupaj. Priznajte, če bi to počel kdo drug kot vaš partner/vaša partnerica, bi bili naravnost šokirani. Tako pa vas to početje prav nič ne moti. Imate katero od teh čudaških, a skozi prizmo para prikupnih navad? V videoposnetku si oglejte še druge čudaške stvari, ki jih počnejo pari, ki so že dolgo v zvezi.

Čudaške stvari, ki jih počnejo vsi pari, ki so že dolgo skupaj:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!