Blossom: zvočnik Bluetooth, ki zvok “zavrti okoli svoje osi”

BEBOP - Zvočnik Blossom

Kako v poplavi zvočnikov in ostalih tehnologij izločiti tiste, ki nudijo nekaj več? Težko, ker ima skoraj vsak kakšno najboljšo lastnost. A vseeno, studia Bebop in Lexon sta združila moči in predstavila zvočnik Blossom, ki zaseda posebno mesto med sovrstniki. Zakaj, se sprašujete?

Blossom je prenosni 360-stopinjski zvočnik Bluetooth, ki spominja na obliko razvijajočega se cveta. Oblika, ki bi jo strogo geometrijsko lahko opisali kar narobe obrnjen stožec, ki stoji na valju, in tako daje občutek, kot da spretno lovi ravnotežje, zelo vpliva tudi na kakovost zvoka. Stožec omogoča, da se zvok po prostoru razprši. Ni pa to edina funkcija, ki jo ima. Oblika je namreč tudi zaščita pred občutljivim mehanizmom, ki je nameščen v valjastemu delu. V elastan oblečeno ohišje bo na voljo v različnih barvah. Zvočnik bo opremljen tudi z dvema izhodoma, in sicer za slušalke ter USB.

BEBOP - Blossom zvočnik - estetika in 360 stopinjski zvok
BEBOP: zvočnik Blossom  – estetika in 360-stopinjski zvok

O ceni in datumu prvih primerkov bo več znanega kmalu. Upamo lahko le, da bo zvenel prav tako dobro, kot je videti.

Glalerija slik: Zvočnik Blossom

Dodatne Informacije

Več informacij:
bebopdesigners.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je Xbox Series S: Microsoft razkril svoj najmanjši Xbox