fbpx

BlowCast: VR-simulacija oralnega seksa, bolj resnična od resničnosti

BLowCast - VR simulacija oralnega seksa

Bilo je neizogibno. Navidezna resničnost prodira v vse pore našega življenja in spolnost ji ni mogla ubežati. VR-očala in pornografija se zdita kot naravna zaveznika, a zakaj bi bili zgolj nemi opazovalec dogajanja, ko pa se lahko mesenim užitkom s pomočjo navidezne resničnosti prepustite tudi sami. Spoznajte BlowCast, spletno javno hišo oz. platformo, kje lahko izbirate med dekleti, ki ponujajo navidezno simulacijo oralnega seksa.

CamSoda, spletna stran za odrasle s spletnimi kamerami, ki v živo spremljajo dekleta 24 ur na dan, je svojim uporabnikom ponudila novo obliko spolnega zadovoljevanja. V kombinaciji z naglavnim setom za navidezno resničnost in brezžično spolno igračko ponuja VR-simulacijo oralnega seksa na zahtevo BlowCast.

PREBERITE ŠE: Diskretne spolne igračke, ki navdušujejo

Izbirate lahko med različnimi dekleti.
Izbirate lahko med različnimi dekleti.

Dekleta, ki nudijo oralno zadovoljitev, so za to priložnost uporabila dildo Kiiroo Pearl, prirejen do te mere, da prepozna in beleži gibe. Moški, ki izbere želeno dekle, je tako deležen simulacije njenega zadovoljevanja. Uporabnik za to poleg VR-očal potrebuje še poseben pripomoček za penis, povezan s spletom, namenjen simulaciji. Zanj je treba odšteti 235 evrov. Izbirate lahko med različnimi dekleti (trenutno jih navidezni blowjob ponuja 50), ki jih lahko tudi ocenjujete. Za simulacijo blowjoba je treba odšteti manj kot en evro. Prvi mesec je za kupce ‘ovitka’ za penis oralni seks zastonj.

Dodatne Informacije

Več informacij:
camsoda.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!