fbpx

BMW i8 Protonic Frozen Black in Frozen Yellow (2017) – ekskluzivni seriji modela i8

BMW i8 Protonic Frozen Black

BMW bo na avtosalon v Ženevo poleg BMW serije 5 Touring in prenovljene serije 4 pripeljal tudi omejeno serijo priključno-hibridnega modela i8. V mat črno odeti lepotec BMW i8 Protonic Frozen Black bo pozneje dobil družbo v kričeči rumeni različici BMW i8 Protonic Frozen Yellow.

BMW je predstavil omejeno serijo modela i8 BMW i8 Protonic Frozen Black, ki se bo javnosti predstavil marca v Ženevi na tamkajšnjem avtomobilskem salonu, pozneje pa se mu bo pridružil še rumeni brat BMW i8 Protonic Frozen Yellow.

PREBERITE ŠE: Novi BMW serije 5 Touring (2017): karavanska petica za čisto petico

Strupeni BMW i8 Protonic Frozen Yellow.
Strupeni BMW i8 Protonic Frozen Yellow.

Posebnost modela v črni mat barvi je barva BMW Individual, kombinirana s kovinskimi poudarki Frozen Grey. V notranjosti vozila v oči padejo svetlo rumeni kontrastni šivi na sedežih in glavni konzoli. Naslonjala so odeli v antracitne barve, varnostne pasove v sivo, dodani so keramični poudarki. Rumena izvedenka bo v notranjosti enaka, le njena zunanjost bo bolj kričeča. Po tehnični plati se ne bosta razlikovala od klasičnega modela BMW i8.

Galerija – BMW i8 Protonic Frozen Black in i8 Frozen Yellow(2017):

Dodatne Informacije

Več informacij:
bmw.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!