BMW R80 Indira – tako drugačen, a tako enak motocikel

Ton-Up BMW R80 Indira

Včasih predelani model tako zelo odstopa od originalnega motocikla, da ta postane praktično neprepoznaven. To ni primer, ko gre za motocikel BMW R80 Indira iz delavnice Ton-Up, ki ne skriva svojih korenin, a ima dovolj lastnosti, da si je ustvaril lastno identiteto. Ima namreč nov tank za gorivo, krajše prednje vzmetenje, nov sedež, manjše ročke, žaromete, zadnjo luč in smernike, nov izpuh in svojstven črno-rjav videz. V njem pa še vedno bije dobro viden BMW-jev motor.

Predelan motocikel BMW R80 Indira je na videz resda precej drugačen od originala, a še toliko ”ličil” mehanikov in ličarjev iz delavnice Ton-Up ni moglo prekriti, da se po njem pretakal BMW-jev kri. BMW motor namreč ostaja dobro viden, a kljub temu, da ne taji svoje dediščine, ima povsem svojo identiteto. Nadel si je Firestone pnevmatike Delux in en kup drugih dodatkov zaradi katerih odstopa od svojih bavarskih bratov.

PREBERITE ŠE: Novi BMW serije 7 [2015] – BMW-jev pogled v prihodnost in sedmica

Dodatne Informacije

Več informacij:
tonupgarage.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Segway Ninebot KickScooter AirT15: čudovit in intuitiven električni skiro je morda najbližje popolnosti