fbpx

BMW X2City: električni skiro belo-modre značke

Skiro BMWX2 City

Elektrika je ta hip še kako kul, in če imamo skorajda že vsa prevozna sredstva na električni pogon, zakaj ne bi imeli še skiroja? In to ne kar nekega skiroja, temveč takega, ki ga je razvil BMW Motorrad. In če na kaj, se ti fantje zagotovo spoznajo na vožnjo po dveh kolesih. To je električni skiro BMW X2City.

BMW X2City je priročen skiro, ki ga hitro zložite in v trenutku pospravite v prtljažnik svojega BMW-ja. Težak je 20 kilogramov, kar je za skiro veliko, a takšno težo zahtevajo baterije, v katerih je za med 25 in 35 kilometrov življenjske energije, poleg tega pa vam lahko prek USB-vhoda še napolnijo telefon in to kar med potjo. Popolnoma izrabljene baterije potrebujejo okoli 2 uri in pol, da se ponovno napolnijo.

Skiro BMWX2 City
Skiro BMWX2 City

Električni motor v zadnjem kolesu skiroja pospešuje do 25 km/h, celoten električni proces pa se začne takrat, ko na nožni pogon dosežete hitrost 6 km/h. Izbirate lahko med 5 stopnjami električne “potuhe”, vse skupaj pa lahko kadarkoli izključite s preprostim pritiskom na gumb.

PREBERITE ŠE: ELEKTRIČNI SKIRO CYCLEBOARD: KRIŽANEC MED ROLKO IN SNOWBOARDOM

BMW Motorrad je skiro izdelal v sodelovanju s podjetjem Kettler, prek katerega si lahko skiro tudi naročite. Zanj bo treba odšteti nekaj manj kot 2.500 evrov.

Galerija – Skiro BMW X2City

Dodatne Informacije

Več informacij: 
bmw.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.