fbpx

Boljši svet

Režija: Susan Bier. Igrajo: Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, William Johnk Nielsen, Markus Rygaard, Kim Bodnia, Wil Johnson.Anton je zdravnik, razpet med idiličnim domom na Danskem in napornim delom v sudanskem taborišču. V dveh povsem različnih svetovih se s svojo družino sooča s ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kolosej & Planet Tuš
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Režija: Susan Bier.
Igrajo: Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, William Johnk Nielsen, Markus Rygaard, Kim Bodnia, Wil Johnson.

Anton je zdravnik, razpet med idiličnim domom na Danskem in napornim delom v sudanskem taborišču. V dveh povsem različnih svetovih se s svojo družino sooča s konflikti, ki vodijo do težkih odločitev med maščevanjem in odpuščanjem. Z ženo Marianne se kljub vse večji odtujenosti trudita preprečiti razpad zakona. Starejšega izmed njunih dveh sinov, desetletnega Eliasa, v šoli ustrahujejo. Na njegovo stran se postavi Christian, ki se je z očetom pravkar priselil iz Londona. Elias in Christian kmalu postaneta nerazdružljiva. Toda Christian Eliasa vplete v nevarno maščevanje, ki bi lahko imelo tragične posledice. Trdno prijateljstvo se znajde na preizkušnji, in samo njuni starši jima lahko pomagajo pri soočanju z zapletenimi človeškimi čustvi, bolečino in sočutjem. Oskar za najboljši tujejezični film.

Prejšnje
Rio
Naslednje
Odklenjen

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.