Bookniture: pohištvo skrito v knjigi – na Kickstarterju

Bookniture je večnamensko priročno pohištvo, ki se, verjeli ali ne, prikrade iz knjige. Samo en obrat in že lahko sedimo. A iz knjige ne nastanejo samo stoli, temveč tudi mize, počivalniki za noge, nočne omarice in stoječe delovne mize. Bookniture se za svoj obstoj trenutno bori na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Osnovne Informacije
Znamka

Bookniture

Model

Cena

54€

Trgovina

Kickstarter

Izjemno kompaktno pohištvo Bookniture lahko shranimo ter prenašamo okoli kot knjigo. S samo enim obratom lahko iz knjige sestavimo kos večnamenskega pohištva.
Bookniture uspešno povezuje posebno strukturo papirja (v obliki satovja) ter tradicionalno obrt knjigoveštva. S pomočjo posebnih strojev, različnih orodij ter vpetim papirjem v obliki satovja, so v Bookniture združeni moč, fleksibilnost in lahka prenosnost.

Bookniture lahko uporabimo kot mizico, stol, počivalnik za noge, nočno omarico in še bi lahko naštevali.
Bookniture lahko uporabimo kot mizico, stol, počivalnik za noge, nočno omarico in še bi lahko naštevali.

Bookniture prihaja v svetlejši rjavi barvi ter v barvi črnega usnja. Za dodatno udobje in vzdržljivost pa ima Bookniture na vrhu podlago iz klobučevine z lasersko gravuro.
Bookniture lahko naročimo na Kickstarterju, kjer je projekt del množičnega sofinanciranja. Cena za kos je okoli 54 evrov.

PREBERITE ŠE: TapeFlips: pohištvo iz papirja in lepilnega traku

https://www.youtube.com/watch?v=fJwSxHIwj04

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.bookniture.com in www.kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Hiša v puščavi: monolit, ki se vije okoli naravne skale