fbpx
Foto: instagram

BOSS x NBA kolekcija: Hugo Boss v sodelovanju z ameriško košarkarsko ligo NBA

Znamka Hugo Boss je znana po prefinjenih in modernih oblačilih. V sodelovanju z NBA pa so ustvarili kolekcijo, ki se spogleduje s slogom, ki je kot nalašč za ljubitelje košarke. Liga NBA je dom najbolj nadarjenih športnikov na svetu in sodelovanje s slavnimi košarkarji je odlična priložnost za prepoznavnost tovrstnih oblačil.

Hugo Boss in liga NBA sta predstavila kolekcijo, ki vsebuje prepoznaven NBA logotip, pa tudi logotipe drugih ekip kot so: New York Knicks, Brooklyn Nets, Los Angeles Lakers, LA Clippers, Miami Heat, Chicago Bulls, Golden State Warriors, Houston Rockets in Toronto Raptors.

V kolekciji se nahajajo športna oblačila, puloverji s kapuco tako z dolgimi in kratkimi rokavi, puloverji z okroglim izrezom, majice z dolgimi in kratkimi rokavi, trenirke in kratke hlače in še veliko čudovitih stvari, ki bodo navdušile vsakega ljubitelja tega športa.

Dodatne Informacije

Hugo Boss

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!