Bossa Moonraker: retro futuristična zvočnika

Bossa Moonraker – retro futuristična zvočnika

Se še spominjate filma Moonraker, enajstega Bondovega filma, kjer Roger Moore poskuša razvozlati krajo vesoljske ladje? No, pri kalifornijski Bossi se očitno ga, saj so nove zvočnike poimenovali kar po omenjenemu filmu. Malo v preteklost, malo v prihodnost, bi lahko rekli.

Bossa Moonraker je sistem dveh brezžičnih zvočnikov, v katerih je elektronika, ki bo navdušila tudi največje avdiofile. Zvočnika sta okrogle oblike, in kot taka omogočata bistveno manj resoniranja površine. Ohišje iz polimera, v katerem je ojačevalec, ima zelo debele stene, kar doprinese k manjši difrakciji zvoka. Skupna moč zvočnika je 150 W, v ohišju sta 2 basovska zvočnika s 50 ter 2 visokotonca s 25 W. Prek vgrajenega Bluetooth 2.1 in sprejemnika EDR lahko zvočnik povežete s katerokoli napravico, ki predvaja glasbo. Zvočnika lahko povežete tudi s televizorjem, če bi želeli malo boljši hišni kino ali pa ju uporabljate celo v glasbenem studiu. V Bossi niso pozabili niti na Bluetooth radio. Zvočnika krasita tudi LCD-zaslona, na katerih so informacije zapisane z retro igričarskim fontom.

Vsak element, vključno z lesenimi nogami, ki so na voljo v več različicah, je ročno izdelan v podjetju, kar seveda vpliva tudi na ceno, ki je 2.100 evrov.

Galerija – Bossa Moonraker: retro futuristična zvočnika

Dodatne Informacije

Več informacij:
bossasound.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fitbit Charge 4: povsem prenovljena pametna zapestnica v stari preobleki