fbpx

Brabus Shadow 900: ʺčolnʺ s presežkom konjskih moči

Brabus Shadow 900; Foto: brabus.com

Brabus Shadow 900 je motorni čoln, ki ga lahko poženemo preko 112 km/h, ob tem pa nam ponuja široko izbiro prilagoditev, vključno z mini barom.

V kolikor si lastite katerega izmed avtomobilov, oziroma predelav Brabus, bo motorni čoln Brabus Shadow 900 kot nalašč za vas. Priljubljeni nemški predelovalec avtomobilov Brabus in finski izdelovalec čolnov Axopar Boats, sta združila moči in ustvarila zavidljivo močan motorni čoln, ki združuje v sebi izkušnje iz predelovanja luksuznih avtomobilov in tradicijo oblikovanja plovil.

Brabus je podjetje, ki se že več kot 40 let ukvarja s predelavo luksuznih avtomobilov in prihaja iz nemškega mesta Bottrop. Znani so po izdelavi enih izmed najmočnejši in najbolj luksuznih primerkov avtomobilov znamke Mercedes-Benz, marsikateri izmed njih, pa predstavlja pravo cestno umetnijo. Lotijo se tudi predelave katerega drugega pogonskega agregata, vse skupaj pa največkrat pospremijo še s kakšno ročno uro, ki je seveda na voljo zgolj v omejeni izdaji.

Brabus Shadow 900; Foto: brabus.com

Brabus Shadow 900 poganjata dva motorja Mercury Marine 450R Verado XL. Gre za 4,6-litrska V8 motorja, ki skupaj pridelata zavidljivih 900 konjskih moči. Kapitan ima pri upravljanju na voljo napredni kontrolni sistem Mercury Joystick Piloting, tako imenovano digitalno sidro in funkcijo avtopilota. Shadow 900 lahko doseže hitrost preko 60 vozlov in ponuja skorajda neomejen možnosti izbire pri izdelavi plovila. Za lažjo odločitev je na voljo nekaj osnovnih stopenj dodatne opreme čolna, na razpolago pa bo zgolj 200 enot tega zavidljivo močnega motornega čolna.

Dodatne Informacije

brabus.com
axopar.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.