Brez tega ne greš na plažo: to je blazina zate glede na tvoj astrološki znak

Brez tega ne greš na plažo: to je blazina zate glede na tvoj astrološki znak

Živo srebro v termometrih je narastlo do takšne višine, da se že lahko brezskrbno namakamo v morju, na bazenih ali pa v jezerih. Priskrbi si vse nujne potrebščine za popolno vodno izkušnjo, predvsem blazino, ki je pravšnja zate glede na tvoj astrološki znak.

To je blazina zate glede na tvoj astrološki znak …

Oven – kaktus

Ovni so polni samozavesti in novih idej. Blazina v obliki kaktusa ti je pisana na kožo, saj je zabavna in privabi nove poglede. Z njo boš ravno prav izstopal/-a.

Kaktus
Kaktus

Bik – kos pice

S to blazino v obliki kosa pice bo bik končno odrešen večne poletne dileme: Ali naj se odpravi na pica zabavo ali zabavo ob bazenu? Najdeš jo na tej povezavi.

Kos pice
Kos pice

Dvojčka – steklenica roséja

Glede na sporočilo zvezd in planetov se za dvojčke obeta nepozabno poletje. Dodatno ga lahko popestriš z zabavno blazino v obliki steklenice roséja. Kupiš jo lahko na tej povezavi.

Popolna blazina za dvojčke
Popolna blazina za dvojčke

Rak – avto

Raki ste v skupini svojih prijateljev tisti z najbolj divjo domišljijo. Poleg tega je rak vodno znamenje in tako vam je poletje pisano na kožo. Blazina v obliki avta bo tvojo domišljijo še podkrepila. V udobju bazena se boš v svojih mislih lahko odpeljal/-a novim dogodivščinam na proti. Blazino lahko kupiš tu.

Napihljiv avto te bo popeljal novim dogodivščinam na proti
Napihljiv avto te bo popeljal novim dogodivščinam na proti

Lev – flamingo

Lev je ves čas obkrožen s svojimi prijatelji. In poleti ima samo en načrt – čim več časa preživeti v ali ob vodi.

Ogromen napihljiv flamingo
Ogromen napihljiv flamingo

Devica – avokado

Med poletjem lahko devica končno zadiha ter se vrne nazaj k naravi, kamor spada. Letošnji najboljši spremljevalec bo zagotovo ta prisrčna blazina v obliki avokada. Kupiš si jo lahko na tej povezavi.

Avokado blazina
Avokado blazina

Tehtnica – angelska krila

Zadnjih nekaj mesecev je bilo zelo stresnih. Poletje bo čas, ko se boš končno lahko umiril/-a in sanjarila/-a o svojih skritih fantazijah. Kje bi to lahko bolje počel/-a kot  sredi vode na blazini v obliki angelskih kril?

Angelska krila za tehtnice
Angelska krila za tehtnice

Škorpijon – sladoledni kornet

Škorpijoni ste strastni, ne glede na to ali gre za glasbo, ljubezen ali hrano. Obenem pa je ena izmed pomembnih odlik škorpijonov smisel za humor. In blazina v obliki sladolednega korneta izraža prav to.

Blazina sladoledni kornet
Blazina sladoledni kornet

Strelec – obroč s tropskim potiskom

Kot večni iskalec dogodivščin in strasten popotnik se bo strelec letošnje poletje verjetno odpravil kam v daljne, tropske kraje. S sabo nikar ne pozabi vzeti napihljivega obroča s tropskim potiskom.

Obroč za pustolovskega strelca
Obroč za pustolovskega strelca

Kozorog – zlati labod

Lebdenje na vodi še nikoli ni bilo videti tako zelo modno. Zlati labod je za kozoroga, ki vedno izbere kakovost nad kvantiteto ter se veliko ubada z videzom, pisan na kožo. Najdeš ga lahko na tej povezavi.

Zlati labod
Zlati labod

Vodnar – enorog

Enorog ali narval je arktična vrsta kita. Blazina v obliki te živali je popolna za vodnarja, ki izraža veliko mero samozavesti in močne osebnosti. Kupiš jo lahko na tej povezavi.

Enorog
Enorog

Ribi – krof

Ribe uživajo v samoti in času, ki ga lahko posvetijo svoji osebni rasti. Blazina v obliki krofa ti bo pomagala, da boš lahko na zabavi ob jezeru hitro odčofotal/-a v kakšen osamljen kotiček in se napolnil/-a z energijo.

Krof
Krof

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
11 stvari, ki jih počneš, ker si empat (ljudje pa tega ne razumejo)