fbpx

Brezpilotno letalo kot Millennium Falcon iz Vojne zvezd

Millennium Falcon

Nekateri ''pimpajo'' avtomobile, uporabnik YouTuba Olivier C pa se je odločil ''spimpati'' svoje brezpilotno letalo s štirimi propelerji, ki ga je spremenil v repliko vesoljske ladje Millennium Falcon iz Vojne zvezd in ga za še bolj dramatičen videz opremil tudi z LED-icami. Značilna glasba ob posnetku letenja pa je samo pika na i.

Brezpilotno letalo Millennium Falcon je kopija vesoljske ladje iz Vojne zvezd, ki pa žal ne more potovati med galaksijami. Baterija drona namreč zdrži le okoli pet minut, pa tudi svetlobne hitrosti ne doseže. A že samo ideja o pilotiranju te znamenite vesoljske ladje iz ene najbolj popularnih filmskih franšiz bo za vse ljubitelje Vojne zvezd dovolj, da se bodo lotili izdelavo replike. Olivier C je namreč priložil tudi navodila za izdelavo, da lahko prav vsi skočimo v kožo Han Sola.


PREBERITE ŠE: Hexo+, brezpilotno letalo, ki vam sledi avtomatično

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
www.youtube.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.