fbpx

Bruiser Jeep Wrangler 6X6: prava pick-up zverina

Bruiser Jeep Wrangler 6X6

Jeep Wrangler je že sam po sebi brez kakšnih dodatnih predelav izredno terensko vozilo. A kdaj pa kdaj tudi to ni dovolj in takrat lastnike in predelovalce terenski avtomobilov sem in tja malce zanese. In takrat lahko resnično vidimo, kakšno domišljijo imajo 'off-road' navdušenci.

Podjetje Bruiser Conversions se ukvarja s takšnimi in drugačnimi predelavami Jeep Wranglerjev in jim še poveča terensko zmogljivost, moč in še kaj. Za najnovejšo predelavo so vzeli model JK Wrangler Unlimited, iz njega pa je nastal zastrašujoči, šestkolesni Bruiser Jeep Wrangler 6X6. Zadek Wranglerja je bilo treba podaljšati, da so mu lahko namestili pick-up ‘prtljažni’ del in pod njega dve Fordovi 9-palčni osi. Prirejeno vzmetenje Fox poskrbi za uravnoteženo vožnjo, ko se moč prenaša na vseh šest koles.

Bruiser Jeep Wrangler 6X6
Bruiser Jeep Wrangler 6X6

Ob tem je bilo treba nadgraditi tudi motor, ki so si ga sposodili pri GM-u. LS3 V 8-valjnik ima 450 konjskih moči, kar je več kot dovolj za poganjanje vseh treh osi in za osvajanje še tako zahtevnih terenov. Brusier Jeep Wrangler 6X6 tako ni le predelava, temveč nekaj, kar pripada povsem svoji kategoriji, tj. kategoriji težkih in strupenih terencev.

Bruiser Jeep Wrangler 6X6
Bruiser Jeep Wrangler 6X6

Dodatne Informacije

Več informacij: bruiserconversions.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!