fbpx

Brutalno iskreni znaki, da si mu le rezervni načrt, in ne prioriteta

Foto: envato

Vse, kar si želite je, da bi vas nekdo imel rad iz vsega srca, da bi mu bili prioriteta, kakor je on vam.

Ne želite izgubljati časa z nekom, ki vas ne vidi kot prioriteto. Ne želite storiti vsega, kar je v vaši moči, da bi jih osrečili, če se niso pripravljeni enako potruditi, da bi vas imeli radi.

Tukaj je nekaj znakov, da ste zanj le rezerva in, ne prioriteta, ter da si zaslužite veliko več od tega.

Kadarkoli je s tabo, se obnaša oddaljeno

Morda niso osredotočeni na drugo osebo, so pa osredotočeni na svoj telefon. Sporočila. Na lastne misli in sanjarjenja.

via GIPHY

Ne pozabite, da ni dovolj le fizično pojavljanje, ob vas bi morali biti tudi čustveno. Ne bi smeli čutiti, da so km stran. Ne smejo vam dati občutka, da bi bili raje kjer koli drugje kot ob vas.

Prava oseba bo stoodstotno prisotna, ko bo z vami, ker ne bo želela zamuditi niti trenutka z vami.

Na zmenek vas povabi šele zadnjo sekundo

Na vas se obrnejo, ko so izčrpali vse druge možnosti. Ko ugotovijo, da so njihovi drugi prijatelji in potencialni partnerji zasedeni, vi pa ste še edini, ki jih niste zavrnili.

via GIPHY

Ne pozabite, da si bo prava oseba vzela čas za vas. Skupaj z vami bodo pripravljali načrte nekaj dni ali tednov vnaprej. Nekdo, ki vas vidi kot rezervni načrt, vas bo kontaktiral šele v zadnji možni sekundi.

Ni v skladu s svojo komunikacijo

Če bi želeli biti z vami, bi pogosto preverjali, kako ste. Dali bi vam vedeti, da jim je mar za vas. Če se občasno pojavijo samo zato, da vas zadušijo s komplimenti, nato pa spet izginejo z obličja planeta, veste, niste njihova prioriteta.

via GIPHY

Če bi bili prioriteta, potem ne bi odšli. Ne bi vas pustili, da bi se spraševali, kaj se jim je zgodilo in ali se še vedno čutijo enako od zadnjega srečanja in pogovora.

V druge vloži več truda kot v vas

Če vedno pošiljajo sporočila drugim osebam, ko so z vami, vam pa jih redkokdaj, potem očitno niso zainteresirano za vas, tako kakor v osebo na nasprotni strani telefona. Očitno vam ne posvečajo toliko pozornosti, kot jo namenjajo drugim ljudem v svojem življenju.

via GIPHY

In če vam ne bodo dali celega srca, jim tudi vi ne bi smeli dati svojega.

Vedno se spogleduje z drugimi, ne glede, da ste ob njih

Če bi želeli biti z vami, bi se ob njih počutili posebni. Dali bi vam občutek, da ste cenjeni. Spogledovanje z drugimi ljudmi pomeni, da niso stoodstotni, da bi bili z vami. To pomeni, da vam ne bodo dali zvestobe in predanosti, ki si jo zaslužite. Odidite!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!