Foto: IG @_magda__

“Bubble” prstani: pisani prstani iz 90. let prejšnjega stoletja so absolutni hit!

Zadnjič posodobljeno: :

Vpadljiv in velik nakit je bolj priljubljen kot kdaj koli prej, pridružil pa se mu je tudi nov trend: veliki pisani prstani ali "bubble" prstani.

Če tudi ve, tako kot mnoge ljubiteljice mode, uporabljate družabna omrežja kot orodje za sledenje najnovejšim trendom, ste v zadnjem času verjetno opazile pisane velike prstane. Niti znane osebnosti, kot so Bella Hadid, Dua Lipa in Miley Cyrus, niso ostale imune na te nenavadno ljubke, nekoliko otročje modne dodatke, ki so hkrati nostalgični spomini na 90. leta prejšnjega stoletja.

“Bubble” prstani, kot se med drugim imenujejo, prevzemajo prvo mesto v trendih za nakit 2021. Ti veseli majhni dodatki so večinoma dostopni in nedvomno bodo s seboj prinesli dobro voljo in dopolnili najpreprostejše pomladne in poletne kombinacije. Zraven tega, da ga lahko opazimo na igralkah, umetnicah in tudi modelih, je ta trend izjemno priljubljen med modnimi vplivneži in je eksplodiral na platformah za družabna omrežja, kot sta Instagram in TikTok.

Odličen način za izražanje osebnega stila

Številni prstani vključujejo nakit in dragulje, kar pomeni, da je lahko ta trend povsem svoj in edinstven. Dodajte smeška ali drug zabaven detajl, ki izraža nekaj pomembnega.

Privlačnost 90. let prejšnjega stoletja

V času, ko so vračajo nekoliko bolj vprašljivi trendi, kot so pokrivala “newsboy” in klobuki “bucket hat”, ti prstani – ki nas nekoliko spominjajo na nagrade starih arkadnih iger – prav tako dišijo po 90. letih prejšnjega stoletja.

Lahko jih nosite več naenkrat

Dobra stvar tega trenda je, da v resnici ni pravil. Lahko jih zložimo po želji in na vsak prst dodamo enega (ali dva!) prstana.

Lahko so videti tudi subtilno

Če imate radi minimalizem, bo zagotovo vaša najboljša izbira en prstan.

Povežite jih z manikiro

Ni presenetljivo, da se ti prikupni prstani pojavljajo na različnih fotografijah manikire na Instagramu, ženske pa jih radi uskladijo z barvo nohtov.

Naj izstopajo

Če vas običajno privlačijo drzni in privlačni modeli, bo ta nakit to estetiko letos dopolnil.

Preizkusite zlato alternativo

Mogoče neonske in svetle barve niso vaš slog in prej prisegate na klasiko? No, imate srečo – ti prstani so narejeni tudi iz kovine, zlata in srebra, tako da lahko trendu sledite brezčasno.

Kombinirajte jih z drugimi slogi in vzorci

Če se vam zdijo vse te barve na vaši roki preveč,, dodajte nekaj nežnih odtenkov, prstane s pečatom in drage kamne, da zagotovite ravnovesje.

Vključite še druge pomladne trende

Veliko trendov v letu 2021 ima nostalgičen prizvok. Če se odločite za kombinacijo pletenega telovnika in usnjenih hlač, dodajte še ta eleganten prstan in začutite ves čar 90. let prejšnjega stoletja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!