Butični hotel Kurabiye: Idila na obali Egejskega morja

Hotel Kurabiye

V kolikor ste v iskanju raja na zemlji, se odpravite v Butični hotel Kurabiye, ki ga najdemo v majhni vasici Alaçati na obali Egejskega morja. Pravljična destinacija, le eno uro vožnje oddaljena od turškega mesta Iznir, je kot nalašč za vse, ki počitnice radi preživijo daleč stran od mestnega vrveža in v objemu neokrnjene narave.

Alaçati je tipična mediteranska vasica, po kateri se vije nešteto majhnih učičic, ki jih krasi avtohtona arhitektura. Čarobni vrtovi in živobarvne hišice dajejo poseben pečat šarmantnemu mestecu, bogata narava s turkiznim morjem in prekrasno obalo pa prepriča tudi največje dvomljivce. Sredi vse lepote stoji butični hotel Kurabiye, ki zgrajen iz kamna in masivnega lesa očara vsakega gosta. V notranjosti hotela prevladuje bela barva, ki jo dopolnjujejo dodatki v vseh odtenkih modre. Prijetna atmosfera, šik detajli in sveže cvetje ustvarijo prostor, ki pričara nasmeh na obraz. Hotel se ponaša z 12-imi sobami, ki navdušijo s čudovito mešanico mediteranskega in boemskega stila, ter bogato kulinarično ponudbo, pri kateri največ pozonosti namenjajo domačim prozivodom, tradicionalnim jedem, namazom in turški kavi.

PREBERITE ŠE: Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.kurabiyeotel.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Virtualni ogledi muzejev v počitniški deželi Nemčiji