Canon IVY REC: kamera, pripravljena na vsako situacijo

Canon IVY REC

IVY REC je majhna in robustna, predvsem pa vsestranska kamera, ki je odločena zamenjati naše pametne telefone.

Canon je letos presenetil z Indiegogo kampanijo, kjer so predstavili svojo vizijo prenosne kamere, ki je tako lahka in majhna, da zlahka zamenja današnje velike pametne telefone. Točno to naj bi bil tudi njen namen. Zasnova je dokaj preprosta. IVY REC je karabinu podobna kamera, v kateri se skriva senzor ločljivosti 13 MP. Zaslona ni, je pa na zadnji strani mogoče menjavati med načini delovanja (fotografiranje, video,…), fizični gumb pa služi kot dobri stari sprožilec.

Ker je kamera Canonovo maslo, si upamo trditi, da bodo fotografije iz IVY REC zelo dobre. Video z ločljivostjo 1080p/60 sličic je sprejemljiv, a želeli bi si podporo snemanju v 4K. Bo pa kamera zagotovo zdržala nekaj udarcev ter potapljanje v vodi do 2 metra. Posnet material se bo nalagal na MicroSD spominsko kartico, tako fotografiranje kot prenos fotografij pa bo mogoč prek aplikacije za pametni telefon. Že v bližnji prihodnosti bo IVY REC mogoče kupiti tudi v Evropi. Cena pri nas še ni dorečena, bo pa, če vam to kaj pomaga, čez lužo znašala 130 dolarjev.

Galerija: Canon IVY REC

Dodatne Informacije

Več informacij:
canon.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Serija Samsung Galaxy S21 5G pametnih telefonov: tehnologija, ki pritegne poglede